Идеално правите стени вече не само мечта, а реалност с нашата финна или циментова шпакловка! Без значение причината стените или пък тавана на вашия дом да са неравни, ние от Ремонта БГще поправим и изправим по конец всяка повърхност. Така Вие вече ще може спокойно да боядисате с латекс или пък да налепите новите тапети в хола или детската стая. Вътрешните ремонти ще са удоволствие, а не досадно задължение , когато ни се обадите на 0898 39 40 15за цяла София!

Какво Трябва Да Знаете За Шпакловката

Обикновено изравняването започва с полагането на гипсова шпакловка. Тя служи за изравняване на повърхността (стена или таван) като запълва по-големи пукнатини, деформации и дупки. Гипсовата шпакловка също така служи и за заглаждане на повърхности както в сухи така и във влажни помещения.

След като е приключило запълването на по-големи дупки и пукнатини с гипсова шпакловка, идва и ред за финия завършек. За тази цел се използва финна шпакловка. Тя се нанася върху гипсова шпакловка, гипсокартон или изглажда релефа от мечета и четки от предишно боядисване. В същото време и запълва фини пукнатини и драскотини. Крайният резултат е гладка основа, която трябва само да се грундира и боядиса.

С Какво Можем Да Ви Помогнем

Шпакловката от Ремонта БГ е най-добрият начин за изравняването на неравни повърхности в дома ви, било то стени или тавани. Нашите майстори нанасят шпакловката ,така че да постигнат геометрично права и съвършено гладка повърхност, която след това може с лекота да бъде боядисана или облепена с тапети по ваш избор. Те първо нанасят изравняващ слой, а след това и фин завършек за постигане на идеално гладка повърхност.

  • Нашите опитни специалисти ще дойдат навреме, готови да изправят и най-кривата стена на света за Вас
  • За да гарантираме качествено изпълнение и дълготраен резултат, всички материали и продукти, които използваме са снабдени от водещи световни производители
  • Вие винаги може да разчитате на нашия опит, бързина и коректност
  • Ако сте претрупани със задължения, ние ще се постараем максимално да улесним процеса
  • Шпакловка и цена вървят ръка за ръка, но при нас мотото е качествена шпакловка на достъпни цени

Обадете Ни Се Днес!

Позвънете днес на 0898 39 40 15, за да имате прави по конец стени и тавани! Ние ще гарантираме това да случи възможно най-бързо и с цени за шпакловка, които няма да намерите на друго място в София! След като ние си тръгнем, лепенето на тапети ще бъде като детска игра, а крайният резултат – меко казано впечатляващ. Не се бавете, а ни се обадете и дайте старт на дълго очаквания ремонт на вашия дом.

За контакти с Ремонта.БГ

< Кликнете

Клиентите за нас

5/5

Много съм доволен от ремонта, който ми направиха! Вече съм спокоен, защото знам, че когато ми е необходим екип, който да извърши ремонт или боядисване на среща имам Remonta.bg!
Благодаря ви!

Услуги:
5/5

Бихме искали да Ви благодарим за изключителния професионализъм с който наскоро приключихте проекта, разположен в гр. София. Проектът включваше много интензивен график свързан с ремонти, изграждане на ел. инсталации, лепене на гипсокартон, лепене на плочки и боядисване, но въпреки това Вие го завършихте на време! Ние със сигурност ще използваме Вашите професионални услуги отново!

Услуги:
5/5

Препоръчвам на всеки, който иска да извърши външни ремонти да избере Remonta.bg. Аз изживях една прекрасна емоция след като видях как е направена външната изолация и мазилка и след това облицовката с камък. Благодаря ви!

Услуги:
© Copyright 2017 Remonta.bg – СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ