Ако търсите професионалисти за външни (фасадни) ремонти, ние може да започнем още днес с промяната на външния вид на вашия дом. Нашите изпитани специалисти ще се погрижат с лекота и бързина за външната изолация или каменна облицовка на вашия дом. От Вас се иска само да ни се обадите на 0898 39 40 15.

Ремонта БГ ще се погрижи също така и за:

Ремонта БГ доставя до прага на вашия дом услуги за външни ремонти за цяла София! Нашите бригади за външни ремонти се състоят от опитни професионалисти, специализирани в отделните видове дейности – външна изолация, фасадни мазилки или пък монтаж на улуци. Всеки един от тях има значителни знания и умения, събирани през годините. Така, те могат бързо и лесно да сбъднат всяка една ваша мечта!

Когато ни се обадите за фасадни мазилки, външна изолация или каменна облицовка, Вие винаги получавате крайна цена, в която е включен труда и материалите. Всяка услуга е подробно описана в договор, където са вписани също така и крайните цени и срокове за изпълнение и гаранция за услугите. Когато искате да направим оглед на вашия дом или просто да ни зададете въпрос, относно нашите довършително – ремонти услуги и цени в София, обадете ни се на 0898 39 40 15.

За контакти с Ремонта.БГ

< Кликнете

Клиентите за нас

5/5

Много съм доволен от ремонта, който ми направиха! Вече съм спокоен, защото знам, че когато ми е необходим екип, който да извърши ремонт или боядисване на среща имам Remonta.bg!
Благодаря ви!

Услуги:
5/5

Бихме искали да Ви благодарим за изключителния професионализъм с който наскоро приключихте проекта, разположен в гр. София. Проектът включваше много интензивен график свързан с ремонти, изграждане на ел. инсталации, лепене на гипсокартон, лепене на плочки и боядисване, но въпреки това Вие го завършихте на време! Ние със сигурност ще използваме Вашите професионални услуги отново!

Услуги:
5/5

Препоръчвам на всеки, който иска да извърши външни ремонти да избере Remonta.bg. Аз изживях една прекрасна емоция след като видях как е направена външната изолация и мазилка и след това облицовката с камък. Благодаря ви!

Услуги:
© Copyright 2017 Remonta.bg – СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ