fbpx
4.9 / 5
Брой гласа - 523

Ремонта.БГ се позиционира, като лидер и в сферата на професионалните услуги по почистване.

Благодарение на устойчивото си развитие и трудолюбие, през годините на световната икономическа нестабилност, утвърждава името си като разпознаваемо в бранша.

Вече 3 години държи конкурентни пазарни позиции, чрез високотехнологичното си оборудване, биоразградими препарати и внимание към всеки детайл, в извършваните услуги,. Фирмата е отличена със сертификати, удостоверяващи високото качество, коректност и екосъобразност на дейността. Член е на Българската асоциация почистване.

Ремонта.БГ работи в партньорство с изявени лидери в областта на професионалните почистващи техники и препарати. Устойчивото си присъствие в сектора на услугите, дължи на усърдния труд на всички служители, през годините. Тези два компонента, в съчетание с далновиден менижърски подход, стоят в основата на успеха.

Основна дейност на фирмата е професионално почистване на:

 • производствени сгради
 • административни сгради
 • хотелски комплекси
 • жилищни помещения
 • прилежащите към тях външни площи

Услугите на фирмата са насочени към :

 • ежедневно почистване
 • основно почистване
 • абонаментно почистване
 • след ремонтна дейност

Цялостната дейност се осъществява от квалифициран и предварително обучен  за спецификата на всеки обект, персонал. С оглед осигуряване на  трайно високо качество на извършваните услуги и оптимизация на процеса, се осигурява  ежедневен и периодичен контрол над служителите.

Организационната структура, включва супервайзъри и регионални коордиратори в цялата страна, които следят и гарантират отличното качество на услугата.

Изпълнението на периодичните и основните почиствания се осъществява от мобилни групи, обучени за работа с непрекъснато разширяващия се машинен парк и ръчен инструментариум на фирмата. Специално оборудвани за целта автомобили, спомагат за логистиката в процеса на почистване и зареждане на обектите с консумативи.

Основна цел на компанията е да осигури на своите клиенти чистота и комфорт в работната им среда, чрез гъвкаво и коректно обслужване на високо ниво.

 

Вие получавате:

 • Безплатно консултиране
 • Постоянен контакт с клиента
 • Гъвкав подход и коректно отношение
 • Специално подбран и обучен персонал за всеки обект
 • Специализирани почистващи машини и препарати (немски, австрийски)
 • Ежедневен и периодичен контрол на качеството

Ремонта.БГ се грижи за професионалната визия, добрия имидж и уюта на Вашето работно място!

С над 16 години опит и реален фокус върху удовлетвореността на клиентите.

Клиентите за нас

5/5

Много съм доволен от ремонта, който ми направиха! Вече съм спокоен, защото знам, че когато ми е необходим екип, който да извърши ремонт или боядисване на среща имам Remonta.bg!
Благодаря ви!

04.03.2014г. Услуги: Ремонти, боядисване, гипсокартон
Ивайло Георгиев
5/5

Бихме искали да Ви благодарим за изключителния професионализъм с който наскоро приключихте проекта, разположен в гр. София. Проектът включваше много интензивен график свързан с ремонти, изграждане на ел. инсталации, лепене на гипсокартон, лепене на плочки и боядисване, но въпреки това Вие го завършихте на време! Ние със сигурност ще използваме Вашите професионални услуги отново!

07.05.2016г. Услуги: Вътрешни ремонти - ел. инсталации, лепене на гипсокартон и плочки
Людмил Иванов
5/5

Препоръчвам на всеки, който иска да извърши външни ремонти да избере Remonta.bg. Аз изживях една прекрасна емоция след като видях как е направена външната изолация и мазилка и след това облицовката с камък. Благодаря ви!

02.06.2015г. Услуги: Външни ремонти, външна изолация, мазилка и облицовката с камък
Елена Миладинова
© Copyright 2014 - 2023 Remonta.bg – СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ, БОЯДИСВАНЕ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ