fbpx
4.85 / 5
Брой гласа - 593

Ремонта БГ Ви предлага пълен набор от довършителни и услуги за вътрешни (домашни) ремонти в София, Пазарджик на цени, на които не може да откажете. Обадете се сега на ☎️0898394015 и се погрижете за вашия дом.

Нашите услуги за вътрешни цялостни или частични ремонти и довършителни работи в София, Пазарджик и Пловдив включват:

Ние Ви предоставяме комплексно обслужване за вътрешни ремонти за цялата територия на София, Пазарджик и Пловдив! Нашите строително-ремонтни бригади се състоят от опитни специалисти, профилирани в отделните видове вътрешни ремонти. Всеки един от майсторите ни има знания и умения, трупани в продължение на години, отговарящи на изискванията на съвременното строителство. Така, те са способни с бързина и лекота да задоволят всяко едно ваше желание!

Когато се свържете с нас за вътрешни ремонти, Вие получавате крайна цена, която включва труд и материали. Всеки един от нашите вътрешни ремонти е подробно описан в договор, където са вписани също така и крайните цени и срокове за изпълнение както и гаранция за услугите. Без значение дали искате да направим оглед на вашия дом или да ни зададете въпрос, относно предлаганите от нас услуги за вътрешни ремонтни или довършителни дейности и цени в София, Пазарджик и Пловдив, обадете ни се на ☎️0898394015.

☎️ 0898 39 40 15

С над 16 години опит и реален фокус върху удовлетвореността на клиентите.

Клиентите за нас

5/5

Много съм доволен от ремонта, който ми направиха! Вече съм спокоен, защото знам, че когато ми е необходим екип, който да извърши ремонт или боядисване на среща имам Remonta.bg!
Благодаря ви!

04.03.2014г. Услуги: Ремонти, боядисване, гипсокартон
Ивайло Георгиев
5/5

Бихме искали да Ви благодарим за изключителния професионализъм с който наскоро приключихте проекта, разположен в гр. София. Проектът включваше много интензивен график свързан с ремонти, изграждане на ел. инсталации, лепене на гипсокартон, лепене на плочки и боядисване, но въпреки това Вие го завършихте на време! Ние със сигурност ще използваме Вашите професионални услуги отново!

07.05.2016г. Услуги: Вътрешни ремонти - ел. инсталации, лепене на гипсокартон и плочки
Людмил Иванов
5/5

Препоръчвам на всеки, който иска да извърши външни ремонти да избере Remonta.bg. Аз изживях една прекрасна емоция след като видях как е направена външната изолация и мазилка и след това облицовката с камък. Благодаря ви!

02.06.2015г. Услуги: Външни ремонти, външна изолация, мазилка и облицовката с камък
Елена Миладинова
© Copyright 2014 - 2024 Remonta.bg – СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ, БОЯДИСВАНЕ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ