fbpx
4.85 / 5
Брой гласа - 593

Кърти Чисти Извозва на ниска цена с безплатен оглед в София от екип с 16г опит в къртачните услуги! Кърти, чисти, извозва строителни отпадъци ☎️0884 816 862, с ✓БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД преди това за да Ви дадем най-добра цена за къртене и извозване! Това ще разберете от мненията за Кърти Чисти Извозва, които нашите доволни клиенти написаха за Remonta.bg .

Съчетаваме качествено и евтино извършване на услугите кърти чисти извозва, пробиване, рязане и разбиване с професионално знание и най-изгодни цени! Нашия опит и натрупаните професионални знания в къртенето и извозването ни позволяват винаги да Ви предоставим БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД и несравнима услуга с нашите конкуренти за цялостно или частично къртене, чистене, извозване, разбиване и рязане в гр. София! Ако търсите професионална фирма в гр. София за услугите кърти извозва разбива, изборът Ви е правилният.

  • Къртене на бетон
  • Къртене на плочки и баня
  • Къртене на подпрозорец
  • Къртене на стени и мозайка
  • Почистване на мазета и тавани
  • Извозване на строителни отпадъци
  • Изхвърляне на стари мебели и вещи
  • Транспортни услуги – преместване на дома и офиса

Кърти Чисти Извозва

100% Гаранция за Качествени къртачни услуги „КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА“

Нашите бригади за къртачни услуги се състоят от опитни професионалисти, специализирани в отделните видове дейности – къртене, чистене, извозване, разбиване и рязане с 100% гарантирано удовлетворение за Вас! Всеки един от тях има професионални умения и знания, събирани през годините. Това предимство им позволява бързо и лесно да постигнат всяко Ваше искане! Може да направите запитване или да поискате безплатен оглед с обаждане на ☎️0884 816 862.

УслугаЦена
Къртене на бетон9 - 14лв / квадратен метър
Къртене на плочки и баня347 - 444лв / брой
Къртене на подпрозорец147 - 247лв / брой
Къртене на стени и мозайка4,90 - 9,90лв / квадратен метър
Извозване на строителни отпадъци98лв / курс
Почистване на мазета и тавани198лв / брой
Изхвърляне на стари мебели и вещи98лв / курс
Транспортни услуги в София49,50лв / курс
Транспортни услуги извън София0.75 ст / км
Хамалски услуги - преместване на дома и офиса29,90лв / 1 час
14,90лв / всеки 2-ри започнал час

*Всички цени са ориентировъчни. Най-добра и Коректна цена ще Ви дадем след безплатен оглед.

До сега не сте виждали толкова бързи и прецизно Къртене на бетон на ХИТ Цена! Отговорно Къртене на плочки и баня с лекота! Имате нужда от Къртене на подпрозорец? Ние от Remonta.bg сме тук и ще Ви помогнем! Ако искате да смените старата мозайка или цялата стена изберете услугата ни Къртене на стени и мозайка – лесно е! В извършването на всички къртачни услуги разбира се включваме и Извозване на строителни отпадъци до оторизирано сметище! Когато пък се нуждаете от Почистване на мазета и тавани, ние от Remonta.bg сме тук, обадате ни се сега! Когато се нуждаете някой да изхвърли старите мебели обадете ни се и ние ще извършим на ХИТ цена услугата ни „Изхвърляне на стари мебели и вещи„. Имате нужда от транспорт? Чудесно, Вие сте попаднали на правилното място, защото ние предлагаме и Транспортни услуги с включена хамалска услуга за преместване на дома и офиса в или извън град София.

Защо да изберете кърти чисти извозва от Remonta.bg

Когато ни се обадите за комплексната услуга кърти чисти и извозва, Вие винаги получавате крайна цена, в която е включен труда и извозването на строителните отпадъци до оторизирано сметище. Когато искате да направим оглед на обекта, който искате да къртим или просто да ни зададете въпрос за цени в София, обадете ни се на ☎️0884 816 862.

Remonta.bg – професионалисти в къртачните услуги! Ние от Remonta.bg сме едни от първите фирми в бранша и имаме повече от 16 години опит с който Ви гарантираме, че ще къртим, чистим, извозваме и пробиваме качествено на Супер Ниски цени!

За нас винаги на първо място е Вие да останете доволни!

☎️ 0884 816 862

С над 16 години опит и реален фокус върху удовлетвореността на клиентите.

Клиентите за нас

5/5

Много съм доволен от ремонта, който ми направиха! Вече съм спокоен, защото знам, че когато ми е необходим екип, който да извърши ремонт или боядисване на среща имам Remonta.bg!
Благодаря ви!

04.03.2014г. Услуги: Ремонти, боядисване, гипсокартон
Ивайло Георгиев
5/5

Бихме искали да Ви благодарим за изключителния професионализъм с който наскоро приключихте проекта, разположен в гр. София. Проектът включваше много интензивен график свързан с ремонти, изграждане на ел. инсталации, лепене на гипсокартон, лепене на плочки и боядисване, но въпреки това Вие го завършихте на време! Ние със сигурност ще използваме Вашите професионални услуги отново!

07.05.2016г. Услуги: Вътрешни ремонти - ел. инсталации, лепене на гипсокартон и плочки
Людмил Иванов
5/5

Препоръчвам на всеки, който иска да извърши външни ремонти да избере Remonta.bg. Аз изживях една прекрасна емоция след като видях как е направена външната изолация и мазилка и след това облицовката с камък. Благодаря ви!

02.06.2015г. Услуги: Външни ремонти, външна изолация, мазилка и облицовката с камък
Елена Миладинова
© Copyright 2014 - 2024 Remonta.bg – СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ, БОЯДИСВАНЕ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ