fbpx
4.85 / 5
Брой гласа - 593

Декоративните мазилки са прекрасен начин да завършите интериора на вашия дом. Вие винаги може да разчитате на сръчността и професионализма на нашите опитни майстори в направата на драскана или венецианска мазилка за София, Пазарджик и Пловдив. Те с най-голямо удоволствие и вещина ще допринесат за красотата и излъчването на всяка стая в жилището ви. Тъй че не се колебайте, а ни се обадете на момента на ☎️0898394015!

Декоративни мазилки в София, Пазарджик и Пловдив на изгодни цени

Ние, от Ремонта БГ смятаме, че качествените продукти са неделима част от перфектния завършек за всяка декоративна мазилка. Но какво ще са и най-добрите материали и инструменти в ръцете на неопитни и несръчни майстори? Затова ние сме подбрали екип от квалифицирани специалисти за оформянето и направата на всякакъв вид интериорни мазилки за нашите клиенти в цяла София, Пловдив, Пазарджик, Варна и Бургас на изгодни цени вариращи в диапазона 45 – 60 лв/кв.м.

Ние сме сигурни, че разнообразието от декоративни мазилки, което Ви предлагаме могат напълно да преобразят вашият дом по Ваш стил и вкус. Всеки един от нашите опитни майстори могат чрез правилното съчетание на релеф, структура и цвят да създадат зашеметяващи резултати за вътрешното оформление на дома ви. Те могат да постигнат модерен или ретро ефект, и да изградят уникален дизайн за Вас.

Развихрете Въображението Си С Нашите Декоративни Мазилки

Благодарение на опита, с които разполагаме и разнообразните материали и техники, които владеем, Вие получавате уникална възможност да постигнете безкрайно много удивителни резултати за дома ви. Нашите декоративни решения позволява да се създаде интериорно пространство, което ще отговаря напълно на идеите и желанията ви като придава една специфична уникалност и стил на всяко помещение. Ние можем да направим по Ваш избор:

  • Венецианска мазилка
  • Минерална мазилка
  • Драскана мазилка
  • Силиконова мазилка
  • Дърпана мазилка и много други!

Също така не трябва и да забравяме един много важен аспект в целия този процес, а именно цената! Но бъдете сигурни, че предлаганото от нас качество, коректност при изпълнението и спазването на срокове, винаги ще надвишава нашите цени за всякакъв вид декоративни мазилки в София, Пазарджик и Пловдив. Стотици доволни клиенти вече се убедиха в това. Защо и вие да не станете част от тях?

Обадете Ни Се За Най-Добрата Венецианска Мазилка В София, Пазарджик и Пловдив

Когато имате нужда да направите нещо специално за интериора на вашия дом, обадете се на специалистите от Ремонта БГ на ☎️0898394015. Вие винаги може да разчитате на сериозно и качествено обслужване от наша страна. За нас няма трудни или пък лесни поръчки – всяко едно ваше желание ще бъде изпълнено! Не се колебайте, а се възползвайте от нашите експертни услуги на едни от най-достъпните цени за декоративни мазилки в цяла София, Пазарджик и Пловдив.

☎️ 0898 39 40 15

С над 16 години опит и реален фокус върху удовлетвореността на клиентите.

Клиентите за нас

5/5

Много съм доволен от ремонта, който ми направиха! Вече съм спокоен, защото знам, че когато ми е необходим екип, който да извърши ремонт или боядисване на среща имам Remonta.bg!
Благодаря ви!

04.03.2014г. Услуги: Ремонти, боядисване, гипсокартон
Ивайло Георгиев
5/5

Бихме искали да Ви благодарим за изключителния професионализъм с който наскоро приключихте проекта, разположен в гр. София. Проектът включваше много интензивен график свързан с ремонти, изграждане на ел. инсталации, лепене на гипсокартон, лепене на плочки и боядисване, но въпреки това Вие го завършихте на време! Ние със сигурност ще използваме Вашите професионални услуги отново!

07.05.2016г. Услуги: Вътрешни ремонти - ел. инсталации, лепене на гипсокартон и плочки
Людмил Иванов
5/5

Препоръчвам на всеки, който иска да извърши външни ремонти да избере Remonta.bg. Аз изживях една прекрасна емоция след като видях как е направена външната изолация и мазилка и след това облицовката с камък. Благодаря ви!

02.06.2015г. Услуги: Външни ремонти, външна изолация, мазилка и облицовката с камък
Елена Миладинова
© Copyright 2014 - 2024 Remonta.bg – СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ, БОЯДИСВАНЕ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ