4.8 / 5
Брой гласа - 383

Улуците текат и наводняват двора и не знаете към кого да се обърнете? Или пък сте решили, че е крайно време да подмените водосточната система на дома си? Не търсете повече! Вие попаднахте на правилното място за всякакъв вид монтаж и ремонт на улуци в София, Пазарджик и Пловдив! Ремонта БГ предлага съвременни решения и качествено изпълнение за монтаж на улуци. Обадени се днес на 0898394015 и решете проблемите си на достъпни цени!

Ремонт и монтаж на улуци и водоскоци в цяла София, Пазарджик и Пловдив

Нашият екип от специалисти е способен да Ви предложи комплексни решения, свързани с проблемни звена на водосточната система на дома ви. Но за разлика от други фирми, ние ще ви предложим индивидуален проект, който да отговаря на всички ваши нужди и изисквания. Професионалистите от Ремонта БГ ще ви предложат добро качество, сръчно изпълнение и нормални, достъпни цени за всякакъв вид ремонт и монтаж на улуци в София, Пазарджик и Пловдив.

Ние ви предлагаме широк набор от услуги:

  • Демонтаж и монтаж на без-шевни улуци с ПВЦ покритие
  • Демонтаж и монтаж на водосточни тръби с ПВЦ покритие
  • Демонтаж и монтаж на поцинковани улуци
  • Демонтаж и монтаж поцинковани водосточни тръби
  • Казанчето се монтира по желание на клиента
  • Бърза и прецизна работа по всяко време на денонощието е наша запазена марка

Опит и Майсторска Изработка

Ние се гордеем с нашия високо квалифициран екип и отличните резултати, които те постигат в монтажа и ремонта на улуци на достъпни цени за стотиците ни клиенти от цяла София, Пазарджик и Пловдив. Всеки един от нашите специалисти ще ви изслуша внимателно и ще вземе най-доброто решение за вас и вашия дом. Това ще си проличи и когато ние си тръгнем, а тръбите и улуците, които сме монтирали запазят функционалността си за години напред!

Как да се Свържете с Нас

Когато имате нужда от монтаж или пък ремонт на улуците на вашия дом или офис в София, Пазарджик и Пловдив, обадете се на специалистите от Ремонта БГ на 0898394015. Вие винаги може да разчитате на сериозно и качествено обслужване от наша страна. За нас няма големи или малки поръчки – всички клиенти са еднакво ценни! Не се двоумете, а се възползвайте от нашите експертни услуги на едни от най-достъпните цени за ремонт на улуци в цяла София, Пазарджик и Пловдив

За контакти с Ремонта.БГ

Напишете символите от снимката по-долу

 

Клиентите за нас

5/5

Много съм доволен от ремонта, който ми направиха! Вече съм спокоен, защото знам, че когато ми е необходим екип, който да извърши ремонт или боядисване на среща имам Remonta.bg!
Благодаря ви!

04.03.2014г. Услуги: Ремонти, боядисване, гипсокартон
Ивайло Георгиев
5/5

Бихме искали да Ви благодарим за изключителния професионализъм с който наскоро приключихте проекта, разположен в гр. София. Проектът включваше много интензивен график свързан с ремонти, изграждане на ел. инсталации, лепене на гипсокартон, лепене на плочки и боядисване, но въпреки това Вие го завършихте на време! Ние със сигурност ще използваме Вашите професионални услуги отново!

07.05.2016г. Услуги: Вътрешни ремонти - ел. инсталации, лепене на гипсокартон и плочки
Людмил Иванов
5/5

Препоръчвам на всеки, който иска да извърши външни ремонти да избере Remonta.bg. Аз изживях една прекрасна емоция след като видях как е направена външната изолация и мазилка и след това облицовката с камък. Благодаря ви!

02.06.2015г. Услуги: Външни ремонти, външна изолация, мазилка и облицовката с камък
Елена Миладинова
© Copyright 2019 Remonta.bg – СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ