fbpx

Качествен монтаж /поставяне на Гипсокартон в София на достъпни цени! Изработката на окачени тавани и обръщане на прозорци с гипсокартон от нас, идеята за ремонта от Вас! Ако искате да разчупите еднообразието на вашия дом и да направите нещо “по-така” за вътрешния дизайн, специалистите от Ремонта БГса винаги насреща. Със свежи и нестандартни идеи, ние ще се погрижим Вие да получите всичко, което пожелаете. А с цените за монтаж на гипсокартон, които предлагаме, дори ще Ви останат пари и да боядисате дома си. Свържете се с Ремонта БГ на ☎️0898394015!

Защо Монтаж, окачени тавани, обръщане на прозорци с Гипсокартон?

С монтажа на гипсокартон се постигат интериорни хрумвания и идеи, неосъществими с други материали. Гипсокартонът е формовъчен продукт, което позволява на нашите майстори да изработват различни декоративни елементи, които да бъдат вградени в интериорния дизайн на дома ви. Освен това, с монтажа на гипсокартон лесно се изравняват неравности по повърността на стени и тавани без да се налага използването на мазилка.

Гипсокартонът е съвременен строителен материал, спечелил си слава на незаменим материал за всички видове вътрешни ремонти. Той има изключително добри шумоизолационни качества, нещо толкова важно за панелното строителство, паропропусклив е, а при нужда може и да се импрегнира, за да не пропуска и влага. Всички тези предимства при поставяне на гипсокартон идват на достъпни цени в София за монтаж, изработване на окачени тавани, обръщане на прозорци с гипсокартон от Ремонта БГ!

С какво ще Ви помогнем?

За перфектното изпълнение на всеки проект Ремонта БГ разчита на екип от опитни специалисти, които ще се погрижат това. Сухото строителство е важна част от ремонтните дейности за всеки апартамент или къща. Качественото изпълнение не само придава атрактивен вид, но намалява значително разходи Ви за битови сметки в домакинството. Ето защо професионалния завършек е от решаващо значение.

  • Нашите майстори ще ви излушат внимателно и ще осъществят всяко едно от вашите желания
  • Продуктите и материалите, с които работим, ще ви осигурят спокойствие и гаранция за качественото изпълнение
  • Ние ще дойдем в удобен за вас ден и час, съобразявайки се с натоварения ви график

Нашите интериорни решения от гипсокартон ще направят дома ви по-приветлив и красив. Но това не е всичко. С цените, които предлагаме в София, Пазарджик и Пловдив, ще е грешка да не се възползвате и да не продължите с нас останалата част от ремонта на вашето жилище! Ние може да ви помогнем и при поставянето на фаянс, шпакловане и боядисване с латекс!

Как да се Свържете с Ремонта БГ

Обадете ни се още сега на ☎️0898394015 и си гарантирайте неповторимо оформление на вашия офис или дом с Ремонта БГ. Ние ще бъдем готови да ви помогнем с професионален съвет, нестандартна идея или пък ценова оферта. Сбъднете мечтата си за един по-красив дом само с един ТЕЛЕФОНен разговор днес! Ние ще се погрижим всичко, което си пожелаете да се сбъдне с ненадминото качество и бързина!

☎️ 0898 39 40 15

С над 16 години опит и реален фокус върху удовлетвореността на клиентите.

Клиентите за нас

5/5

Много съм доволен от ремонта, който ми направиха! Вече съм спокоен, защото знам, че когато ми е необходим екип, който да извърши ремонт или боядисване на среща имам Remonta.bg!
Благодаря ви!

04.03.2014г. Услуги: Ремонти, боядисване, гипсокартон
Ивайло Георгиев
5/5

Бихме искали да Ви благодарим за изключителния професионализъм с който наскоро приключихте проекта, разположен в гр. София. Проектът включваше много интензивен график свързан с ремонти, изграждане на ел. инсталации, лепене на гипсокартон, лепене на плочки и боядисване, но въпреки това Вие го завършихте на време! Ние със сигурност ще използваме Вашите професионални услуги отново!

07.05.2016г. Услуги: Вътрешни ремонти - ел. инсталации, лепене на гипсокартон и плочки
Людмил Иванов
5/5

Препоръчвам на всеки, който иска да извърши външни ремонти да избере Remonta.bg. Аз изживях една прекрасна емоция след като видях как е направена външната изолация и мазилка и след това облицовката с камък. Благодаря ви!

02.06.2015г. Услуги: Външни ремонти, външна изолация, мазилка и облицовката с камък
Елена Миладинова
© Copyright 2014 - 2024 Remonta.bg – СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ, БОЯДИСВАНЕ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ