fbpx

Дори и да е едно от най-малките помещения във вашия дом, банята понякога създава най-големите трудности и разходи по време на ремонт. За да бъдете сигурни, че повредата ще бъде отстранена професионално или новите тръби монтирани качествено, обадете се на нашите опитни ВиК специалисти в София, Пазарджик и Пловдив! На ☎️0898394015 Вие ще намерите всички ВиК услуги в София, Пазарджик и Пловдив, от които се нуждаете!

Най-Добрият Водопроводчик В София, Пазарджик и Пловдив

Ремонта БГе вашата първа и последна спирка за водопроводни услуги в София, Пазарджик и Пловдив и областта. Нашите опитни и високо квалифицирани водопроводчици ще гарантират за бързото и качествено решаване на проблемите в банята. Без значение дали става на въпрос за запушен канал или цялостна подмяна на остарял водопровод, ние ще свършим работата с безпрецедентна вещина и в най-кратък срок.

Нашите ВиК Услуги В София, Пазарджик и Пловдив

Като истински специалисти в бранша за ВиК услуги, ние от Ремонта БГ сме готови да направим всеки вид ремонт на вашия канал и водопровод. Не се подлъгвайте от мними майстори, които ви обещават чудеса. Вече сме имали не малко случай на подведени клиенти, които ни се обаждат да поправяме стореното от майстори за фаянс и т.н, които си мислят, че подмяната на водопровод е детска игра. Напротив! Изискват се умения и опит, с каквито ние разполагаме.

  • Ремонт на водопроводни инсталации
  • Ремонт на канали
  • Подмяна на стари тръби с ПВЦ тръби
  • Подмяна на вертикални и хоризонтални тръби
  • Отпушване на канали
  • Смяна на ВиК щрангове и много други!

Възползвайте се от нашите ВиК услуги в София, Пазарджик и Пловдив и си осигурете спокойствие, знаейки че няма да ви се налага да правите ремонт на банята в следващите 10 години! Ние Ви гарантираме качество на изпълнението и материалите на цени, на които не може да откажете.

Заявете Вашата ВиК Услуга В София, Пазарджик и Пловдив Сега!

Обадете ни се на ☎️0898394015 и оставете на нашите ВиК специалисти да вземат мерки и спрат течовете в банята. Ние сме готови да работим в удобно за вас време. Не се колебайте да ни задавате въпроси свързани с нашите ВиК услуги в София, Пазарджик и Пловдив. Ние ще сме на линия, за да отговорим на всичките ви въпроси!

☎️ 0898 39 40 15

С над 16 години опит и реален фокус върху удовлетвореността на клиентите.

Клиентите за нас

5/5

Много съм доволен от ремонта, който ми направиха! Вече съм спокоен, защото знам, че когато ми е необходим екип, който да извърши ремонт или боядисване на среща имам Remonta.bg!
Благодаря ви!

04.03.2014г. Услуги: Ремонти, боядисване, гипсокартон
Ивайло Георгиев
5/5

Бихме искали да Ви благодарим за изключителния професионализъм с който наскоро приключихте проекта, разположен в гр. София. Проектът включваше много интензивен график свързан с ремонти, изграждане на ел. инсталации, лепене на гипсокартон, лепене на плочки и боядисване, но въпреки това Вие го завършихте на време! Ние със сигурност ще използваме Вашите професионални услуги отново!

07.05.2016г. Услуги: Вътрешни ремонти - ел. инсталации, лепене на гипсокартон и плочки
Людмил Иванов
5/5

Препоръчвам на всеки, който иска да извърши външни ремонти да избере Remonta.bg. Аз изживях една прекрасна емоция след като видях как е направена външната изолация и мазилка и след това облицовката с камък. Благодаря ви!

02.06.2015г. Услуги: Външни ремонти, външна изолация, мазилка и облицовката с камък
Елена Миладинова
© Copyright 2014 - 2024 Remonta.bg – СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ, БОЯДИСВАНЕ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ