fbpx
4.85 / 5
Брой гласа - 593

Ремонта БГ доставя до прага на вашия дом услуги за груб строеж, изкопни работи и транспорт за цяла София, Пазаржик и Пловдив! Нашите строителни бригади се състоят от опитни професионалисти, специализирани в отделните видове дейности – кофраж, арматура или пък наливане на бетон. Всеки един от тях има значителни знания и умения, събирани през годините. Те могат бързо и лесно да сбъднат всяка една ваша мечта!

Когато се свържете с нас, Вие получавате крайна цена, в която са включени труда и материалите за извършваните услуги. Всяка услуга е подробно описана в договор, където са описани крайните цени, срокове за изпълнение и гаранция за услугите. Ако желаете да направим оглед на вашия дом или просто да ни зададете въпрос относно нашите строителни и транспортни услуги и цени в София, Пазаржик и Пловдив, обадете ни се на ☎️0898394015.

Груб Строеж

  • Кофраж
  • Армировка
  • Наливане на бетон

Услуги с Багер и Камион

  • Камион с кран до 2 тона
  • Багер и мини багер
  • Бобкат
Ремонта БГ - Ремонти в София на изгодни цени!

☎️ 0898 39 40 15

С над 16 години опит и реален фокус върху удовлетвореността на клиентите.

Клиентите за нас

5/5

Много съм доволен от ремонта, който ми направиха! Вече съм спокоен, защото знам, че когато ми е необходим екип, който да извърши ремонт или боядисване на среща имам Remonta.bg!
Благодаря ви!

04.03.2014г. Услуги: Ремонти, боядисване, гипсокартон
Ивайло Георгиев
5/5

Бихме искали да Ви благодарим за изключителния професионализъм с който наскоро приключихте проекта, разположен в гр. София. Проектът включваше много интензивен график свързан с ремонти, изграждане на ел. инсталации, лепене на гипсокартон, лепене на плочки и боядисване, но въпреки това Вие го завършихте на време! Ние със сигурност ще използваме Вашите професионални услуги отново!

07.05.2016г. Услуги: Вътрешни ремонти - ел. инсталации, лепене на гипсокартон и плочки
Людмил Иванов
5/5

Препоръчвам на всеки, който иска да извърши външни ремонти да избере Remonta.bg. Аз изживях една прекрасна емоция след като видях как е направена външната изолация и мазилка и след това облицовката с камък. Благодаря ви!

02.06.2015г. Услуги: Външни ремонти, външна изолация, мазилка и облицовката с камък
Елена Миладинова
© Copyright 2014 - 2024 Remonta.bg – СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ, БОЯДИСВАНЕ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ