fbpx
4.85 / 5
Брой гласа - 593

Ако ви се налага да изравнявате неравности в двора или пък да изкопаете дренажна система, ние може да ви помогнем с нашата строителна механизация. Ние ви предлагаме услуги с багер, мини багер и бобкат. Нашите опитни специалисти могат да изкопаят за вас основи за ограда, канали и септични ями, вертикална планировка и да изравнят терен. Обадете ни се на ☎️0884 816 862 и оставете трудната работа на нас!

Услуги с Багер в София, Пловдив, Пазарджик, Варна и Бургас

Какво ще е една строителна фирма без важната строителна механизация? Ремонта БГ Ви предлага качествено изпълнение на строително-ремонтни работи, в уговорения срок и на конкурентни цени за една машиносмена започващи от 399 лв.

Ние работим с висококвалифицирани и опитни специалисти в областта на изкопните и транспортни услуги в София, Пловдив, Пазарджик, Варна и Бургас.

За качественото и професионално извършване на всеки проект Ремонта БГизползва надеждни и оригинални машини и съоръжения. Ние разполагаме освен с изкопни машини и с техника за превозване на строителни материали и извозване на земна маса. Нашият транспортен парк разполага с камион с кран до 2 тона, тъй че ние ще можем да ви помогнем с повечето от вашите нужди за транспорт и извозване.

  • Услуги с камион с кран до 2 тона
  • Услуги с багер и мини багер
  • Бобкат
  • Изкопи за канали
  • Подравняване на терени
  • Дренажи
  • Основи за огради
  • Ивични основи
  • Доставка на строителни материали и много други!

Нашите цени за услуги с багер са едни от най-достъпните и конкурентни в цяла София. Не се колебайте да ни звъннете още днес на ☎️0884 816 862, за да можем да започнем работа в най-кратки срокове! Когато търсите качествено изпълнение и надеждност, изберете Ремонта БГ!

☎️ 0884 816 862

С над 16 години опит и реален фокус върху удовлетвореността на клиентите.

Клиентите за нас

5/5

Много съм доволен от ремонта, който ми направиха! Вече съм спокоен, защото знам, че когато ми е необходим екип, който да извърши ремонт или боядисване на среща имам Remonta.bg!
Благодаря ви!

04.03.2014г. Услуги: Ремонти, боядисване, гипсокартон
Ивайло Георгиев
5/5

Бихме искали да Ви благодарим за изключителния професионализъм с който наскоро приключихте проекта, разположен в гр. София. Проектът включваше много интензивен график свързан с ремонти, изграждане на ел. инсталации, лепене на гипсокартон, лепене на плочки и боядисване, но въпреки това Вие го завършихте на време! Ние със сигурност ще използваме Вашите професионални услуги отново!

07.05.2016г. Услуги: Вътрешни ремонти - ел. инсталации, лепене на гипсокартон и плочки
Людмил Иванов
5/5

Препоръчвам на всеки, който иска да извърши външни ремонти да избере Remonta.bg. Аз изживях една прекрасна емоция след като видях как е направена външната изолация и мазилка и след това облицовката с камък. Благодаря ви!

02.06.2015г. Услуги: Външни ремонти, външна изолация, мазилка и облицовката с камък
Елена Миладинова
© Copyright 2014 - 2024 Remonta.bg – СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ, БОЯДИСВАНЕ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ