fbpx
4.85 / 5
Брой гласа - 593

 Ремонта БГ на ☎️0884 816 862 за изграждането на груб строеж в София град и София област, на еднофамилна къща или жилищна кооперация от основи до покрив. За изграждането на всеки груб строеж или обект, ние винаги влагаме най-висококачествени материали на утвърдени български и чуждестранни производители, с приложени съответните сертификати за качество.

Ремонта БГ – Правилният избор за груб строеж

Като наш клиент Вие ще получите едни от най-качествените строителни услуги и коректни отношения при изграждането на вашия строителен обект. Грижата за снабдяването със строителни материали, надзор и спазване на срокове е изцяло наша. Изберете нас, за да спестите пари, нерви и време и получите качествени и компетентни решения от най-добрите специалисти в София, Пловдив, Пазарджик, Варна и Бургас.

Най- важното е клиентите ни винаги да са доволни от свършената работа и да имат желание да ни се обадят отново, както и без никакви съмнения да ни препоръчат на други клиенти, които имат нужда от нашите строителни услуги в София, Пазарджик и Пловдив. Това е най-доброто признание за нас! С риск да прозвучи нескромно от наша страна, ние сме сигурни,че Вие ще остането напълно доволни от това, което ще направим за Вас!

Как Правим Груб Строеж В София, Пловдив, Пазарджик, Варна и Бургас

Строителството се извършва на предварително подписан договор преди започването на строителна дейност, в който са описани всички видове операции, които ще бъдат извършени, цени и краен срок на изпълнение. Довършителните работи може да бъдат уточнени в последствие. Една от най- силните ни страни е вдигането на строеж от кота 0 до покрив с конкурентни цени в диапазона 349 – 499лв./кв.м. и високо качество на изпълнението.

Нашите опитни специалисти са готови да започнат още днес с:

  • Изкопни работи
  • Кофраж
  • Армировка
  • Наливане на бетон
  • Зидария

Въпреки че, работим предимно на територията на град София, София-област, Пазарджик и Пловдив, ние можем да поемем проекти за изграждане на груб строеж, ремонтни и довършителни работи и в други области на страната. За повече информация относно нашите цени за всякакъв вид строителни, довършителни и ремонтни дейности в София, Пазарджик и Пловдив, обадете се на ☎️0884 816 862 сега! Осигурете си услугите на едни от най-добрите специалисти в града с Ремонта БГ!

☎️ 0884 816 862

С над 16 години опит и реален фокус върху удовлетвореността на клиентите.

Клиентите за нас

5/5

Много съм доволен от ремонта, който ми направиха! Вече съм спокоен, защото знам, че когато ми е необходим екип, който да извърши ремонт или боядисване на среща имам Remonta.bg!
Благодаря ви!

04.03.2014г. Услуги: Ремонти, боядисване, гипсокартон
Ивайло Георгиев
5/5

Бихме искали да Ви благодарим за изключителния професионализъм с който наскоро приключихте проекта, разположен в гр. София. Проектът включваше много интензивен график свързан с ремонти, изграждане на ел. инсталации, лепене на гипсокартон, лепене на плочки и боядисване, но въпреки това Вие го завършихте на време! Ние със сигурност ще използваме Вашите професионални услуги отново!

07.05.2016г. Услуги: Вътрешни ремонти - ел. инсталации, лепене на гипсокартон и плочки
Людмил Иванов
5/5

Препоръчвам на всеки, който иска да извърши външни ремонти да избере Remonta.bg. Аз изживях една прекрасна емоция след като видях как е направена външната изолация и мазилка и след това облицовката с камък. Благодаря ви!

02.06.2015г. Услуги: Външни ремонти, външна изолация, мазилка и облицовката с камък
Елена Миладинова
© Copyright 2014 - 2024 Remonta.bg – СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ, БОЯДИСВАНЕ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ