9.7 / 10
Брой гласа - 368

Идеално правите стени вече не са само мечта, а реалност на изгодна цена с нашите майстори и фина шпакловка от Мулти Финиш (Multi Finish) произведена от английската фирма British Gypsum или циментова шпакловка! Без значение причината стените или пък тавана на вашия дом да са неравни, ние от Ремонта БГсме майстори на шпакловката с над 12 години опит и ще поправим и изправим по конец всяка повърхност без стените да изискват шкурене – КРАЙ с финия прах във вашия апартамент. Така Вие вече ще може спокойно да боядисате с латекс или пък да налепите новите тапети в хола или детската стая. Вътрешните ремонти ще са удоволствие, а не досадно задължение , когато ни се обадите на 0898394015 за цяла София, Пазарджик и Пловдив!

Защо да изберете Ремонта.БГ и нашата шпакловка?

Осигурява гладка, инертна и висококачествена повърхност на стени и тавани.
НАЙ-ВАЖНОТО – НЕ ИЗИСКВА ШКУРЕНЕ!

Перфектна консистенция!
Разбърква се и се нанася изключително лесно.
Към 1 бала от 25 кг. се добавя само 11,5 литра вода.

Безупречна стабилност и здравина.
Няма опасност от напукване след като изсъхне.

Дълъг период на работа след разбъркване.
Спестява време и позволва нанасяне на втори пласт, без първият да е напълно изсъхнал.
Нанасяне на две ръце в един ден и приключване.

Осигурява много добра
пожароустойчива защита.

Компактна опаковка, лесна за
нанасяне и съхранение.
Подходяща за малък обем работа. Разбърквате толкова
колкото ви е нужно.

Притежава допълнителни акустични свойства.
Осигурява повишена звукоизолация.

Може да се използва при ниски температури,
но да не се допуска замръзване.

Какво Трябва Да Знаете За Шпакловката

Обикновено изравняването започва с полагането на гипсова шпакловка. Тя служи за изравняване на повърхността (стена или таван) като запълва по-големи пукнатини, деформации и дупки. Гипсовата шпакловка също така служи и за заглаждане на повърхности както в сухи така и във влажни помещения.

След като е приключило запълването на по-големи дупки и пукнатини с гипсова шпакловка, идва и ред за финия завършек. За тази цел се използва фина шпакловка. Тя се нанася върху гипсова шпакловка, гипсокартон или изглажда релефа от мечета и четки от предишно боядисване. В същото време и запълва фини пукнатини и драскотини. Крайният резултат е гладка основа, която трябва само да се грундира и боядиса.

С Какво Можем Да Ви Помогнем

Шпакловката от Ремонта БГ е най-добрият начин за изравняването на неравни повърхности в дома ви, било то стени или тавани. Нашите майстори нанасят шпакловката ,така че да постигнат геометрично права и съвършено гладка повърхност, която след това може с лекота да бъде боядисана или облепена с тапети по ваш избор. Те първо нанасят изравняващ слой, а след това и фин завършек за постигане на идеално гладка повърхност.

  • Нашите опитни специалисти ще дойдат навреме, готови да изправят и най-кривата стена на света за Вас
  • За да гарантираме качествено изпълнение и дълготраен резултат, всички материали и продукти, които използваме са снабдени от водещи световни производители
  • Вие винаги може да разчитате на нашия опит, бързина и коректност
  • Ако сте претрупани със задължения, ние ще се постараем максимално да улесним процеса
  • Шпакловка и цена вървят ръка за ръка, но при нас мотото е качествена шпакловка на достъпни цени

Обадете Ни Се Днес!

Позвънете днес на 0898394015, за да имате прави по конец стени и тавани! Ние ще гарантираме това да случи възможно най-бързо и с цени за шпакловка, които няма да намерите на друго място в София, Пазаржик и Пловдив! След като ние си тръгнем, лепенето на тапети ще бъде като детска игра, а крайният резултат – меко казано впечатляващ. Не се бавете, а ни се обадете и дайте старт на дълго очаквания ремонт на вашия дом.

За контакти с Ремонта.БГ

Напишете символите от снимката по-долу

 

Клиентите за нас

5/5

Много съм доволен от ремонта, който ми направиха! Вече съм спокоен, защото знам, че когато ми е необходим екип, който да извърши ремонт или боядисване на среща имам Remonta.bg!
Благодаря ви!

Услуги:
5/5

Бихме искали да Ви благодарим за изключителния професионализъм с който наскоро приключихте проекта, разположен в гр. София. Проектът включваше много интензивен график свързан с ремонти, изграждане на ел. инсталации, лепене на гипсокартон, лепене на плочки и боядисване, но въпреки това Вие го завършихте на време! Ние със сигурност ще използваме Вашите професионални услуги отново!

Услуги:
5/5

Препоръчвам на всеки, който иска да извърши външни ремонти да избере Remonta.bg. Аз изживях една прекрасна емоция след като видях как е направена външната изолация и мазилка и след това облицовката с камък. Благодаря ви!

Услуги:
© Copyright 2019 Remonta.bg – СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ