fbpx
4.85 / 5
Брой гласа - 593

Идеално правите стени са вече реалност с фина шпакловка от Мулти Финиш (Multi Finish) на ХИТ цена и нашите майстори в София! Шпакловката е произведена от английската фирма British Gypsum или циментова шпакловка! Без значение причината – стените или пък тавана на вашия дом да са неравни, ние от Ремонта БГ сме майстори на шпакловката с над 12 години опит и ще поправим и изправим по конец всяка повърхност без стените да изискват шкурене – КРАЙ с финия прах във вашия апартамент. Така Вие вече ще може спокойно да боядисате с латекс или пък да налепите новите тапети в хола или детската стая. Вътрешните ремонти ще са удоволствие, а не досадно задължение , когато ни се обадите на ☎️0898394015 за цяла София, Пазарджик и Пловдив!

Защо да изберете Ремонта.БГ и нашата шпакловка?

Осигурява гладка, инертна и висококачествена повърхност на стени и тавани.
НАЙ-ВАЖНОТО – НЕ ИЗИСКВА ШКУРЕНЕ!

Перфектна консистенция!
Разбърква се и се нанася изключително лесно.
Към 1 бала от 25 кг. се добавя само 11,5 литра вода.

Безупречна стабилност и здравина.
Няма опасност от напукване след като изсъхне.

Дълъг период на работа след разбъркване.
Спестява време и позволва нанасяне на втори пласт, без първият да е напълно изсъхнал.
Нанасяне на две ръце в един ден и приключване.

Осигурява много добра
пожароустойчива защита.

Компактна опаковка, лесна за
нанасяне и съхранение.
Подходяща за малък обем работа. Разбърквате толкова
колкото ви е нужно.

Притежава допълнителни акустични свойства.
Осигурява повишена звукоизолация.

Може да се използва при ниски температури,
но да не се допуска замръзване.

Какво Трябва Да Знаете За Шпакловката

Обикновено изравняването започва с полагането на гипсова шпакловка. Тя служи за изравняване на повърхността (стена или таван) като запълва по-големи пукнатини, деформации и дупки. Гипсовата шпакловка също така служи и за заглаждане на повърхности както в сухи така и във влажни помещения.

След като е приключило запълването на по-големи дупки и пукнатини с гипсова шпакловка, идва и ред за финия завършек. За тази цел се използва фина шпакловка. Тя се нанася върху гипсова шпакловка, гипсокартон или изглажда релефа от мечета и четки от предишно боядисване. В същото време и запълва фини пукнатини и драскотини. Крайният резултат е гладка основа, която трябва само да се грундира и боядиса.

С Какво Можем Да Ви Помогнем

Шпакловката от Ремонта БГ е най-добрият начин за изравняването на неравни повърхности в дома ви, било то стени или тавани. Нашите майстори нанасят шпакловката ,така че да постигнат геометрично права и съвършено гладка повърхност, която след това може с лекота да бъде боядисана или облепена с тапети по ваш избор. Те първо нанасят изравняващ слой, а след това и фин завършек за постигане на идеално гладка повърхност.

  • Нашите опитни специалисти ще дойдат навреме, готови да изправят и най-кривата стена на света за Вас
  • За да гарантираме качествено изпълнение и дълготраен резултат, всички материали и продукти, които използваме са снабдени от водещи световни производители
  • Вие винаги може да разчитате на нашия опит, бързина и коректност
  • Ако сте претрупани със задължения, ние ще се постараем максимално да улесним процеса
  • Шпакловка и цена вървят ръка за ръка, но при нас мотото е качествена шпакловка на достъпни цени

Обадете Ни Се Днес!

Позвънете днес на ☎️0898394015, за да имате прави по конец стени и тавани! Ние ще гарантираме това да случи възможно най-бързо и с цени за шпакловка, които няма да намерите на друго място в София, Пазаржик и Пловдив! След като ние си тръгнем, лепенето на тапети ще бъде като детска игра, а крайният резултат – меко казано впечатляващ. Не се бавете, а ни се обадете и дайте старт на дълго очаквания ремонт на вашия дом.

☎️ 0898 39 40 15

С над 16 години опит и реален фокус върху удовлетвореността на клиентите.

Клиентите за нас

5/5

Много съм доволен от ремонта, който ми направиха! Вече съм спокоен, защото знам, че когато ми е необходим екип, който да извърши ремонт или боядисване на среща имам Remonta.bg!
Благодаря ви!

04.03.2014г. Услуги: Ремонти, боядисване, гипсокартон
Ивайло Георгиев
5/5

Бихме искали да Ви благодарим за изключителния професионализъм с който наскоро приключихте проекта, разположен в гр. София. Проектът включваше много интензивен график свързан с ремонти, изграждане на ел. инсталации, лепене на гипсокартон, лепене на плочки и боядисване, но въпреки това Вие го завършихте на време! Ние със сигурност ще използваме Вашите професионални услуги отново!

07.05.2016г. Услуги: Вътрешни ремонти - ел. инсталации, лепене на гипсокартон и плочки
Людмил Иванов
5/5

Препоръчвам на всеки, който иска да извърши външни ремонти да избере Remonta.bg. Аз изживях една прекрасна емоция след като видях как е направена външната изолация и мазилка и след това облицовката с камък. Благодаря ви!

02.06.2015г. Услуги: Външни ремонти, външна изолация, мазилка и облицовката с камък
Елена Миладинова
© Copyright 2014 - 2024 Remonta.bg – СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ, БОЯДИСВАНЕ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ