fbpx
4.85 / 5
Брой гласа - 593

За Ремонта БГ

Лансирана от дълги години на пазара, Ремонта БГ и до днес продължава да жъне успехи. И ако в началото започнахме да работим само с гипсокартон, шпакловка, боядисване и декоративна мазилка за кратък период от време успяхме да разширим дейността си в София, Пазарджик и Пловдив. Днес освен с изброените по-горе строително ремонтни работи се занимаваме и с външни изолация, фаянс, теракота и облицовка на камък.

Нашите Услуги В София, Пазарджик и Пловдив

Широкият спектър на услугите за строителни и ремонтни дейности в София, Пазарджик и Пловдив, високата квалификация на работниците, сплотеният екип от различни специалисти и ниските цени на нашите услуги в София, Пазарджик и Пловдив определят силната ни позиция на този пазар. Спазването на сроковете и превъзходните резултати са напълно сигурни, независимо от вида на пожеланата от Вас услуга. Вие може да ни се обадите по всяко време, за всяка една от изброените услуги:

Фасади

 • Въшна изолация
 • Декоративна мазилка
 • Фасаден камък

Вътрешни ремонти

 • ВиК
 • Фаянс/Теракота
 • Гипсокартон и шпакловки

Услуги с машини

 • Камион с кран до 2 тона
 • Голям и малък Багер
 • “Бобкат”

Груб Строеж

 • Кофраж
 • Армировка
 • Изкопни работи

☎️ 0898 39 40 15

С над 16 години опит и реален фокус върху удовлетвореността на клиентите.

Клиентите за нас

5/5

Много съм доволен от ремонта, който ми направиха! Вече съм спокоен, защото знам, че когато ми е необходим екип, който да извърши ремонт или боядисване на среща имам Remonta.bg!
Благодаря ви!

04.03.2014г. Услуги: Ремонти, боядисване, гипсокартон
Ивайло Георгиев
5/5

Бихме искали да Ви благодарим за изключителния професионализъм с който наскоро приключихте проекта, разположен в гр. София. Проектът включваше много интензивен график свързан с ремонти, изграждане на ел. инсталации, лепене на гипсокартон, лепене на плочки и боядисване, но въпреки това Вие го завършихте на време! Ние със сигурност ще използваме Вашите професионални услуги отново!

07.05.2016г. Услуги: Вътрешни ремонти - ел. инсталации, лепене на гипсокартон и плочки
Людмил Иванов
5/5

Препоръчвам на всеки, който иска да извърши външни ремонти да избере Remonta.bg. Аз изживях една прекрасна емоция след като видях как е направена външната изолация и мазилка и след това облицовката с камък. Благодаря ви!

02.06.2015г. Услуги: Външни ремонти, външна изолация, мазилка и облицовката с камък
Елена Миладинова

Защо да изберете Remonta.bg?

Години професионален опит!

Реализирани проекти и инвестиции!

Квалифицирани специалисти!

Кои Сме Ние

От дългогодишния си опит в довършителните работи в София, Пазарджик и Пловдив ние знаем, че качественото изпълнение на всеки ремонт е основен фактор за добрия краен резултат. Ето защо, Ремонта БГ залага на съвременна техника и професионален екип, с които се постига комплексно обслужване, отговарящо на най-високите съвременни стандарти. От особена важност са и материалите, чието качество е съобразено изцяло с изискванията на Европейския съюз.

Главната ни цел е да предлагаме ремонтни и довършителни услуги, които да удовлетворяват изискванията на клиентите ни , а в същото време и да отговарят на международните стандарти за качество. Освен това се стремим да осигурим постоянно подобряване на здравето и безопасността при работа и непрекъснато намаляване неблагоприятното въздействие върху околната среда. Нещо, което считаме за неотменна част от нашите задължения.

Защо Ремонта БГ?

Нашата репутация е изградена върху добрите взаимоотношения с клиентите, професионалната работа и достъпните цени в София, Пазарджик и Пловдив. Използвайки индивидуален подход към всеки клиент, ние сме в състояние да задоволим всички Ваши изисквания що се отнася до всякакъв вид ремонти на апартаменти или семейни къщи в София, Пазарджик и Пловдив. Също така сме готови да Ви предложим алтернативни решения, гарантиращи сигурността на инвестицията.

С дъгогодишния си опит в строително-монтажните и ремонтни работи,ние притежаваме необходимите възможности за качественото и навременно изпълнение на възложените от Вас поръчки. Не се колебайте! Позвънете днес на ☎️0898394015 и започнете вътрешните ремонти на Вашия дом веднага. Сигурни сме, че никоя друга фирма на пазара няма да Ви предложи по-добра ценова оферта!

© Copyright 2014 - 2024 Remonta.bg – СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ, БОЯДИСВАНЕ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ