fbpx
 • март

  8

  2017
 • 5359
 • 0
План за основен ремонт

План за основен ремонт

Винаги, когато планираме основен ремонт, трябва да имаме ясна представа какво ни очаква. Вероятно смятате, че след като сте осигурили финансовия ресурс, останалото някак си ще се случи и ще протече безпроблемно. Разбира се, това е най-желаният сценарий, но за да се избегнат някои неприятности, трябва да сме подготвени.

Захванем ли се с ремонт, независимо къде – дали в офиса или у дома, ние може да си направим груба схема с участъците, които подлежат на преустройство. Не е нужно да сме професионални дизайнери, за да си начертаем и опишем крайния резултат, на който се надяваме. След като приключим с тази задача, вече може да се обърнем към специалист, който да ни консултира кое е правилно, кое би могло да се реализира, а и да даде ценни препоръки за евентуални корекции.

Ред е на не по-маловажната стъпка, да открием майстори, които работят с качествени материали и изпълняват услугите на ниво. Може би вашите приятели имат координати на такива, може да им се доверите, ако те споделят положителен опит.

Ремонтът навлиза в същинската си фаза, в имота ви цари пълен хаос, прескачате дни наред прах, боклуци и чували с консумативи. Едва сега ви идва наум, че някой ще трябва да почисти мръсотията, а и което е по-същественото, да отстрани останките от дейностите. Пред вас стои възможността да си наемете контейнери за строителни отпадъци, да се доверите на фирма за извозването им, или да ги запратите на нелегално място, за което подлежите на глоба. Не забравяйте, че битовите контейнери за смет не могат да поемат вашите строителни боклуци. Ако ги използвате с такава цел, вие отново сте в нарушение.

Цените на споменатите контейнери за строителни отпадъци не са непосилни, за да допускате риска да отнесете солена санкция от общината. И задължително помислете предварително, как може да си осигурите обслужването на вашия боклук от извършените ремонти.

Имате нужда от помощ?

  [honeypot email-hon-388]

  Последни публикации

  Категории

  © Copyright 2014 - 2024 Remonta.bg – СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ, БОЯДИСВАНЕ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ