fbpx
4.85 / 5
Брой гласа - 593

С риск да прозвучи твърде нескромно от наша страна, ние може да заявим, че нашите фасадни облицовки са едни от най-добрите в София, Пазарджик и Пловдив. Ремонта БГ е сред най-търсените и уважавани фирми в столицата, доказала многократно своята надеждност, бързина и високо качество на изпълнение на различни видове облицовки за фасади. Позвънете още сега на ☎️0898394015и се убедете сами!

Защо каменна облицовка от Ремонта БГ

Камъкът, заедно с дървото, е един от малкото строителни материали, използвани без прекъсване през цялата човешка история. Крале, императори и безсметни богаташи са облицовали приказните си дворци и палати с камък, който е внасял цвят, красота и изисканост както в екстериора, така и в интериора. Защо да не внесете и вие част от имперското величие на Август или приказното богатство на Рокфелер във външния вид на дома си с каменна облицовка от Ремонта БГ?

Защо са изберете нас?

Нашият екип от специалисти има дългогодишен опит в полагането на всякакъв вид каменна облицовка. Ние работим с материали от най-високо качество, тъй като знаем колко е важно това за Вас. Професионалният ни опит и съвременната техника, която използваме са гарант за добре свършена, в срок работа и винаги доволни клиенти! Ако търсите още причини да ни звъннете, ние ще ви дадем още няколко:

  • Винаги усмихнат и приветлив екип от специалисти, с години професионален опит за гърба си, винаги даващи на 100% от себе си за изумителен краен резултат.
  • Най-добрите инструменти и помощни средства, доставени от световни лидери в строителния бранш.
  • Материали, от най-високо качество, отговарящи на всички национални и европейски стандарти.
  • Ние ви предлагаме гъвкав график за извършване на фасадни облицовки, съобразени с натоварената ви ежедневна програма или годишен отпуск.
  • Ремонта БГ ви предложи каменна облицовка на цена, която трудно ще получите от други фирми в бранша.

След като останете доволни от нашите фасадни камъни, нещо в което не се съмняваме, може да разгледате и останалата част от строителни и ремонтни дейности, които извършваме в София, Пазарджик и Пловдив тук.

Обадете се днес за каменна облицовка на достъпна цена

Възползвайте се още днес от нашите невероятни услуги и цени, които са без конкуренция в цяла София, Пазарджик и Пловдив! Позвънете на ☎️0898394015и ние ще бъдем готови да обсъдим вашите желания и изисквания за фасадно облицоване в София, Пазарджик и Пловдив. Не се бавете, а позвънете! Добрият външен вид на дома ви не е нещо, с което може да правите компромиси. С разнообразието от облицовки за фасади, които Ремонта БГ предлага, атрактивният вид на къщата ви ще е реалност за нула време!

☎️ 0898 39 40 15

С над 16 години опит и реален фокус върху удовлетвореността на клиентите.

Клиентите за нас

5/5

Много съм доволен от ремонта, който ми направиха! Вече съм спокоен, защото знам, че когато ми е необходим екип, който да извърши ремонт или боядисване на среща имам Remonta.bg!
Благодаря ви!

04.03.2014г. Услуги: Ремонти, боядисване, гипсокартон
Ивайло Георгиев
5/5

Бихме искали да Ви благодарим за изключителния професионализъм с който наскоро приключихте проекта, разположен в гр. София. Проектът включваше много интензивен график свързан с ремонти, изграждане на ел. инсталации, лепене на гипсокартон, лепене на плочки и боядисване, но въпреки това Вие го завършихте на време! Ние със сигурност ще използваме Вашите професионални услуги отново!

07.05.2016г. Услуги: Вътрешни ремонти - ел. инсталации, лепене на гипсокартон и плочки
Людмил Иванов
5/5

Препоръчвам на всеки, който иска да извърши външни ремонти да избере Remonta.bg. Аз изживях една прекрасна емоция след като видях как е направена външната изолация и мазилка и след това облицовката с камък. Благодаря ви!

02.06.2015г. Услуги: Външни ремонти, външна изолация, мазилка и облицовката с камък
Елена Миладинова
© Copyright 2014 - 2024 Remonta.bg – СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ, БОЯДИСВАНЕ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ