fbpx
4.85 / 5
Брой гласа - 593

Нашите качествени и достъпни услуги в полагането на външна топлоизолация са сред най-търсените в цяла София, Пазарджик и Пловдив! Стотици семейства се радват на топлина през зимата и прохлада през лятото, благодарение на нашата перфектна външна изолация! Обадете ни се на ☎️0898394015 и направете следващата крачка към мечтания дом за Вас и вашето семейство! Ремонта БГе вашият надежден партньор за всички видове строителни и ремонтни дейности в София, Пазарджик и Пловдив!

Как полагаме външна топлоизолация?

При полагането на външна топлоизолация, ние следваме стриктен процес, който сме разработили и подобрили с течение на времето, за да постигаме винаги отлични резултати за нашите клиенти.

 • Преди полагането на какъвто и да е материал, нашите работници премахват прахта от стената със специален дълбокопроникващ грунд
 • След това се преминава към поставяне на плоскостите
 • Винаги обръщаме внимание на детайлите около врати и прозорци
 • Плоскостите се поставят така, че всеки ред да се разминава с този отгоре и този отдолу
 • За фиксиране на плоскостите се използват дюбели
 • След като плоскостите са здраво закрепени, нанасяме едим слой лепилно-шпакловъчна смес. Върху нея се поставя стъклофибърна мрежа за здравина
 • Предпоследната стъпка от процеса е нанасянето на слой финна мазилка
 • Накрая се завършваме фасадата с декоративна мазилка по ваш избор

С Какво Сме Различни От Останалите?

Като за начало няма да Ви се налага да ни звънните за проблеми с външната изолация на вашия дом след като си тръгнем. Когато правим нещо, ние го правим добре. В Ремонта БГ ние държим на коректните взаимоотношения и качественото изпълнение. Половинчатите работи не са наша специалност. Точно обратното! Когато ни звъннете ще бъдете сигурни, че топлоизолацията на къщата ви ще бъде там където я поставим за дълго време.

Но това не е всичко. Ето още няколко важни причини да ни се обадите веднага:

 • Нашите опитни майстори имат години за гърба си, доставяйки първокласни услуги на стотици клиенти от София, Пазарджик и Пловдив и страната.
 • Ние винаги работим с най-надежните и модерни инструменти. Какво е един майстор без правилния инструмент?
 • Всички материали, които ще използваме за направата на външната изолация на дома Ви, са съобразени с изискванията и нормите за качество на ЕС
 • Дори и да сте с пренатоварена програма, ние ще направим така че да не забележите кога сме започнали и кога – свършили. Но пък ще може да се наслаждавате на един по-уютен дом!
 • При нас Вие получавате от 5 до 10 години гаранция за външна изолация в зависимост Вашия избор на материали.
 • Въпреки високото качество на услугите ни – нашите цени за външна изолация са едни от най-достъпните в София, Пазарджик и Пловдив! Те варират в диапазона 70 – 120 лв с вкл. скеле в тази цена.

Свържете се с Нас Още Днес

Обадете ни се сега на ☎️0898394015 и зарадвайте вашето семейство с нова външна изолация! Наш сътрудник ще приеме вашето обаждане и ще бъде готов да обсъди всичките Ви нужди и изисквания. А защо пък да не се възползвате и от редицата други услуги, които предлагаме в София, Пазарджик и Пловдив? С Ремонта БГвашият дом ще бъде още по-привлекателен и удобен.

☎️ 0898 39 40 15

С над 16 години опит и реален фокус върху удовлетвореността на клиентите.

Клиентите за нас

5/5

Много съм доволен от ремонта, който ми направиха! Вече съм спокоен, защото знам, че когато ми е необходим екип, който да извърши ремонт или боядисване на среща имам Remonta.bg!
Благодаря ви!

04.03.2014г. Услуги: Ремонти, боядисване, гипсокартон
Ивайло Георгиев
5/5

Бихме искали да Ви благодарим за изключителния професионализъм с който наскоро приключихте проекта, разположен в гр. София. Проектът включваше много интензивен график свързан с ремонти, изграждане на ел. инсталации, лепене на гипсокартон, лепене на плочки и боядисване, но въпреки това Вие го завършихте на време! Ние със сигурност ще използваме Вашите професионални услуги отново!

07.05.2016г. Услуги: Вътрешни ремонти - ел. инсталации, лепене на гипсокартон и плочки
Людмил Иванов
5/5

Препоръчвам на всеки, който иска да извърши външни ремонти да избере Remonta.bg. Аз изживях една прекрасна емоция след като видях как е направена външната изолация и мазилка и след това облицовката с камък. Благодаря ви!

02.06.2015г. Услуги: Външни ремонти, външна изолация, мазилка и облицовката с камък
Елена Миладинова
© Copyright 2014 - 2024 Remonta.bg – СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ, БОЯДИСВАНЕ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ