fbpx
4.85 / 5
Брой гласа - 593

Ние от Ремонта.БГ сме фирма предлагаща и професионално почистване преди и след ремонт или просто почистване на вашия дом или офис, която отговаря на нуждите на клиентите си повече от три години. Честността и лоялността ни превръща не просто в екип, който почиства вашия дом или офис, а във ваш партньор, приятел и всички онези думи, които изплуват в съзнанието ви, оставяйки послание, че имате на кого да разчитате. Ние сме квалифицирани и обучени да оставяме високо ниво на хигиена след себе си. Не забравяме да оставим отстъпка за ваш близък или да ви подарим бонус в знак на това, че всеки един от вас е важен и ценен за нас.

Тел.: ☎️0884 816 862

Професионалното почистване дава много повече дълготрайни резултати, не защото ние сме “магьосници на чистотата”, а защото използваме машини създадени за почистване и изпиране в дълбочина от доказани марки на световния пазар и препарати, които представляват концентрирани разтвори, не препоръчително за ползване без контрол в къщи. Защото прецизно се разтварят с вода в зависимост от степента на замърсената повърхност, понякога съдържанието е силна киселина, но както споменахме резултатът след нас е високо ниво на дезинфекция. Работим и с био препарати за клиентите ни с малки деца, домашни любимци или с алергии. Препаратите са напълно безвредни. Упоритите петна, нечистотиите, плесента и мазнините остават само спомен след като нашият екип е запретнал ръкави.

Държим изключително много на точността и бързото изпълнение на нашите услуги като изцяло се съобразяваме с удобното за вас време. Нашият персонал работи с усмивка, защото знае, че когато заплатите за труда им, те са дали всичко от себе си и резултатът е налице. Цените ни са съобразени с възможностите на средностатистическият българин и са достъпни за всеки, който има нужда от нашата помощ.

Позволете си да се разходите, да напазарувате, да се срещнете с приятели, а ние ще се погрижим през това време домът ви да заблести и когато седнете удобно на дивана в хола, усещайки аромата на свежест, ще се усмихнете широко и ще знаете, че денят ви е минал ползотворно и сте свършили всички задачи успешно. Ние на свой ред знаем за вашата усмивка и облекчение и това ни носи радост и още по-голяма амбиция да бъдем до вас и да ви подкрепим в нужда.

Услуги за почистване

Основно почистване на:

 • офиси
 • домове
 • бизнес и административни сгради
 • магазини
 • заведения
 • хотели
 • автомобили и автобуси

Основно почистване след ремонт

Абонаментно почистване на:

 • домове
 • офиси
 • входове

Почистване на производствени и промишлени

Почистване на басейни

Пране на мека мебел

Пране на килими

Почистване на прозорци и дограма

Частично почистване на избрани от клиента помещения – баня, кухня, мазе, подпокривно пространство

Почистване на електроуреди

Данни за контакт:

Тел. ☎️0884 816 862

Обезпрашаване на подови настилки

Всички останали въпроси свързани с услугите ни за професионално почистване – моля разгледайте публикуваните цени и изберете най-подходящите според нуждите си. При избор на абонаментни услуги получавате преференциални цени!

Залагаме на коректността и доброто отношение и гарантираме за очаквания краен резултат. Най-важното за нас е усмивката на лицето на клиента от добре свършената работа!

Предимства:

 • Пълна конфиденциалност
 • Внимание към детайлите
 • Бързо и качествено почистване до съвършенство
 • Ниски цени
 • Високо ниво на професионализъм

Почистване на баня, почистване на кухня, почистване на тераса и дограма

Професионалните машини, с които извършваме дейностите са предимно KARCHER, a препаратите ни – от водещи производители и дистрибутори от страната и чужбина като ИВМАР ПЕЙПЪР ЕООД. В случай на нужда от страна на клиента, се използват и био препарати на Amway. Към момента дейността ни е концентрирана на територията на гр. София и околните населени места в радиус от 50 км. Професионалните машини и специални препарати правят възможно дезинфекцирането в дълбочина, което сами не бихме могли да постигнем. Тази отлична хигиена, която оставя професионалното почистване след себе си, ни пази от алергии и заболявания, който могат да ни донесат микроорганизмите, развиващи се  в прахта и плесента. Не губете време да се борите сами, нека го направим вместо Вас.

Всички публикувани цени са крайни и са за точно определени услуги. Ако вашият обект надвишаващ 120 кв.м. е необходим предварителен оглед, който е напълно безплатен. Огледът е необходим с цел точно определяне на цената. Можете да запазите час за почистване посредством формата за контакт или на посочените телефони – ☎️0884 816 862

☎️ 0884 816 862

С над 16 години опит и реален фокус върху удовлетвореността на клиентите.

Клиентите за нас

5/5

Много съм доволен от ремонта, който ми направиха! Вече съм спокоен, защото знам, че когато ми е необходим екип, който да извърши ремонт или боядисване на среща имам Remonta.bg!
Благодаря ви!

04.03.2014г. Услуги: Ремонти, боядисване, гипсокартон
Ивайло Георгиев
5/5

Бихме искали да Ви благодарим за изключителния професионализъм с който наскоро приключихте проекта, разположен в гр. София. Проектът включваше много интензивен график свързан с ремонти, изграждане на ел. инсталации, лепене на гипсокартон, лепене на плочки и боядисване, но въпреки това Вие го завършихте на време! Ние със сигурност ще използваме Вашите професионални услуги отново!

07.05.2016г. Услуги: Вътрешни ремонти - ел. инсталации, лепене на гипсокартон и плочки
Людмил Иванов
5/5

Препоръчвам на всеки, който иска да извърши външни ремонти да избере Remonta.bg. Аз изживях една прекрасна емоция след като видях как е направена външната изолация и мазилка и след това облицовката с камък. Благодаря ви!

02.06.2015г. Услуги: Външни ремонти, външна изолация, мазилка и облицовката с камък
Елена Миладинова

Отзиви от клиенти на „Клийни“ ООД

 • Останах изключително очарована как едни млади и симпатични момчета, в шеги и закачки, сякаш не работеха, а се забавляваха, а крайния резултат - чист и светъл дом! Вие спасявате изморените душици на многофункциналните мами! Благодаря! С удоволствие отново ще използвам Вашите услуги! Препоръчвам на всеки!

  Ивелина Йорданова
  Основно почистване
 • Страшно съм доволна! Уникални професионалисти. Работят бързо и прецизно. Горещо ги препоръчвам на всички!

  Виктория Недева
  Абонаментно почистване
 • Много съм доволна от почистването.Апартамента беше след ремонт всичко беше изчистено безупречно.Препоръчвам!

  Надя Пешева
  Основно почистване след ремонт
© Copyright 2014 - 2024 Remonta.bg – СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ, БОЯДИСВАНЕ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ