fbpx
4.85 / 5
Брой гласа - 593

Боядисване с латекс без аналог на апартаменти и къщи в София на ТОП цени✔️! Поръчай сега машинно боядисване с латекс от бояджии с над ✔️16г. опит и получете качество и уют!

Стара поговорка между майстори в довършителните работи гласи, че всеки добър бояджия може да боядисва с латекс, но крайният резултат винаги е различен. Ако искате да останете приятно изненадани от боядисването с латекс на вашия дом и неговите стени, тавани, хол, спалня или други стаи, обадени се сега на ☎️0898394015 и поръчайте бояджийски услуги на изгодни цени! Ние, от Ремонта БГ ще направим така, че Вие да останете с приятни спомени и чудесно изглеждащ дом след като си тръгнем. При нас качеството и достъпните цени са гарантирани!

Боядисване с латекс в София, Пазарджик и Пловдив

Ако търсите професионални бояджийски услуги в град София, Пазарджик и Пловдив, екипът на Ремонта БГ е на среща за боядисване на стълбища, стени, тавани, гипсокартон, тапети, отделни стаи или пък цели апартаменти с латекс. Винаги следвайки желанията и изискванията на клиенти ни, ние можем да кажем, че предлагаме най-добрите бояджийски услуги в цяла България! Ние се гордеем с качеството на нашата работа и сме потрудили да съберем екип от най-добрите майстори-бояджии в цяла София, Пазарджик и Пловдив. Вие ще се убедите сами, че те са квалифицирани и добросъвестни, когато ни се обадите да освежим вашия дом.

Ние боядисваме с латекс всичко, което вие имате нужда да бъде боядисано – къщи, апартаменти и офиси. Само Ремонта БГ може да ви осигури високите стандарти на качество и великолепни крайни резултати, които заслужавате. За нас няма значение дали ще ни повикате за боядисване с латекс на стая, или пък на цял апартамент. Работата ще бъде завършена в уговорения срок и с високо качество.

Как Протича Боядисването с Латекс При Нас

Ние сме чували стотици истории от клиенти относно недобросъвестни фирми, които нанасят повече щети, отколкото допринасят за добрия вид на дома на клиентите. Ето защо, ние ще ви опишем стъпка по стъпка нашият изключително прецизен и успешен метод за боядисване с латекс в София, Пазарджик и Пловдив:

  • Първа стъпка – Ние ще се уговорим за удобен за Вас ден и час. Преди да започнем каквото и да е нанасяне на латекс, ние ще преместим мебелите в средата на помещението. Всичко след това се покрива с найлон, за да бъде предпазено. Не пропускаме да покрием и пода!
  • Втора стъпка – Дупки и пукнатини по стените и тавана биват запълнени. Преди да нанесем грунд, повърхността бива измита.
  • Трета стъпка – След като сме се убедили, че повърхността е гладка, започваме същинското боядисване с латекс. Нанасяме няколко броя ръце боя според договора, но не по-малко от две! Ъглите и таваните винаги са отрязани по конец, а материалите, които използваме са от най-високо качество.
  • Четвърта стъпка – След като латекса е изсъхнал, махаме найлоните от пода и мебелите. Измитаме усърдно пода и събираме всичкият боклук, който сме направили. Правим последен оглед дали боята е покрила добре и ако се наложи нанасяме допълнителен слой латекс на проблемни места.

Ние ще ви дадем най-добрата цена за боядисване с латекс в цяла София, Пазарджик и Пловдив.

Свържете се с нас на ☎️0898394015 поръчайте боядисване с латекс и освежете цветове в дома си. А ако се чувствате готови за промяна, ние може да помогнем с интересни и смели решения за нова цветова гама в дома ви. Истинското и професионално боядисване с латекс в София, Пазарджик и Пловдив е само на един телефонен разговор от вас. Обадете ни се още днес!

☎️ 0898 39 40 15

С над 16 години опит и реален фокус върху удовлетвореността на клиентите.

Клиентите за нас

5/5

Много съм доволен от ремонта, който ми направиха! Вече съм спокоен, защото знам, че когато ми е необходим екип, който да извърши ремонт или боядисване на среща имам Remonta.bg!
Благодаря ви!

04.03.2014г. Услуги: Ремонти, боядисване, гипсокартон
Ивайло Георгиев
5/5

Бихме искали да Ви благодарим за изключителния професионализъм с който наскоро приключихте проекта, разположен в гр. София. Проектът включваше много интензивен график свързан с ремонти, изграждане на ел. инсталации, лепене на гипсокартон, лепене на плочки и боядисване, но въпреки това Вие го завършихте на време! Ние със сигурност ще използваме Вашите професионални услуги отново!

07.05.2016г. Услуги: Вътрешни ремонти - ел. инсталации, лепене на гипсокартон и плочки
Людмил Иванов
5/5

Препоръчвам на всеки, който иска да извърши външни ремонти да избере Remonta.bg. Аз изживях една прекрасна емоция след като видях как е направена външната изолация и мазилка и след това облицовката с камък. Благодаря ви!

02.06.2015г. Услуги: Външни ремонти, външна изолация, мазилка и облицовката с камък
Елена Миладинова
© Copyright 2014 - 2024 Remonta.bg – СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ, БОЯДИСВАНЕ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ