Стара поговорка между майстори в довършителните работи гласи, че всеки може да боядисва с латекс, но крайният резултат винаги е различен. Ако не искате да бъдете стреснати или направо разочаровани от боядисването с латекс на вашия дом, обадени се сега на 0898 39 40 15 . Ние, от Ремонта БГ ще направим така, че Вие да останете с приятни спомени и добре изглеждащ дом след като си тръгнем. При нас качеството и достъпните цени са гарантирани!

Боядисване с Латекс в София

Ако търсите професионален бояджия в град София, екипът на Ремонта БГ е на среща с услугата боядисване на стени, тавани, отделни стаи или пък цели апартаменти с латекс. Винаги следвайки желанията и изискванията на клиенти ни. Ние се гордеем с качеството на нашата работа и сме потрудили да съберем отбор от най-добрите майстори-бояджии в цяла София. Вие ще се убедите сами, че те са квалифицирани и добросъвестни, когато ни се обадите да освежим вашия дом.

Ние боядисваме с латекс всичко, което вие имате нужда да бъде боядисано – къщи, апартаменти и офиси. Само Ремонта БГ може да ви осигури високите стандарти на качество и великолепни крайни резултати, които заслужавате. За нас няма значение дали ще ни повикате за боядисване с латекс на стая, или пък на цял апартамент. Работат ще бъде завършена в уговорения срок и с високо качество.

Как Протича Боядисването с Латекс При Нас

Ние сме чували стотици истории от клиенти относно недобросъвестни фирми, които нанасят повече щети, отколкото допринасят за добрия вид на дома на клиентите. Ето защо, ние ще ви опишем стъпка по стъпка нашият изключително прецизен и успешен метод за боядисване с латекс в София:

  • Първа стъпка – Ние ще се уговорим за удобен за Вас ден и час. Преди да започнем каквото и да е нанасяне на латекс, ние ще преместим мебелите в средата на помещението. Всичко след това се покрива с найлон, за да бъде предпазено. Не пропускаме да покрием и пода!
  • Втора стъпка – Дупки и пукнатини по стените и тавана биват запълнени. Преди да нанесем грунд, повърността бива измита.
  • Трета стъпка – След като сме се убедили, че повърхността е гладка, започваме същинското боядисване с латекс. Нанасяме няколко броя ръце боя според договара, но не по-малко от две! Ъглите и таваните винаги са отрязани по конец, а материалите, които използваме са от най-високо качество.
  • Четвърта стъпка – След като латекса е изсъхнал, махаме найлоните от пода и мебелите. Измитаме усърдно пода и събираме всичкият боклук, който сме направили. Правим последен оглед дали боята е покрила добре и ако се наложи нанасяме допълнителен слой латекс на проблемни места.

Ние ще ви дадем най-добрата цена за боядисване с латекс в цяла София.

Свържете се с нас на 0898 39 40 15 поръчайте боядисване с латекс и освежете цветове в дома си. А ако се чувствате готови за промяна, ние може да помогнем с интересни и смели решения за нова цветова гама в дома ви. Истинското и професионално боядисване с латекс в София е само на един телефонен разговор от вас. Обадете ни се още днес!

За контакти с Ремонта.БГ

< Кликнете

Клиентите за нас

5/5

Много съм доволен от ремонта, който ми направиха! Вече съм спокоен, защото знам, че когато ми е необходим екип, който да извърши ремонт или боядисване на среща имам Remonta.bg!
Благодаря ви!

Услуги:
5/5

Бихме искали да Ви благодарим за изключителния професионализъм с който наскоро приключихте проекта, разположен в гр. София. Проектът включваше много интензивен график свързан с ремонти, изграждане на ел. инсталации, лепене на гипсокартон, лепене на плочки и боядисване, но въпреки това Вие го завършихте на време! Ние със сигурност ще използваме Вашите професионални услуги отново!

Услуги:
5/5

Препоръчвам на всеки, който иска да извърши външни ремонти да избере Remonta.bg. Аз изживях една прекрасна емоция след като видях как е направена външната изолация и мазилка и след това облицовката с камък. Благодаря ви!

Услуги:
© Copyright 2018 Remonta.bg – СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ