4.95 / 5
Брой гласа - 297

Някои казват, че лепенето на плочки било детска игра. И понякога наистина като на шега се случва да има, няма и един месец откакто е направен основният ремонт и плочките вече да са изпадали. Ако не искате вие да разказвате подобна история на приятелите си, ни се обадете, когато искате да налепите нови плочки във вашия дом.
Нашата фирма предлага изгодни цени за лепене на плочки на телефон ☎ 0898 39 40 15 . Вие може винаги да разчитате на експертните ни и качествени услуги в София, Пазарджик и Пловдив на най-достъпни цени!

Лепене на Плочки в София, Пазаржик и Пловдив

Всеки би се зарадвал да направи промяна в своето жилище, тъй като това ще донесе на него и семейството му положителни емоции и заряд от хубаво настроение. Но какво е необходимо на направите, ако сте решили да освежите вида на банята и кухнята във дома ви? Един лесен и евтин на пръв поглед вариант е сами да си лепите плочките в банята. Колко ли пък да е трудно? Нима съседът не го направи миналото лято?

От опит можем да ви кажем, че тази стратегия само ще ви донесе главоболия и по-големи разходи в дългосрочен план. Не се подвеждайте по думите на съседа ви, а огледайте хубаво резултата от неговата работа – криви и чукнати плочки, неравни фуги… Искате ли и вашата баня да изглежда така? Сигурно не. Ето затова, ние сме правилните хора, които ще налепят плочките, в което помещение искате по конец и с дълга гаранция за качество!

Нашият Майсторски Метод За Лепене на Плочки

Бързата работа е срам за майстора, гласи една народна поговорка. И ние сме напълно съгласни с нея! Именно затова, ние следваме стриктен и доказан процес при лепенето на плочки.

  • Нашият екип прави оглед на стените, които трябва да са идеално прави. Ако те не са равни се изравняват, но това трябва да стане предварително.
  • Лепенето на плочките започва от втория ред. Това се прави така, защото подът е най-често под наклон. Нашите добри майстори (плочкаджии) взимат разстоянието на една плочка от пода и подвеждат началото, обикаляйки цялата баня с мастари.
  • Ние винаги следим хоризонталната и вертикална нивелацията да е по конец. От опит знаем, че минимални отклонения водят до огромни разминавания в края.
  • Ние използваме професионални машина за рязане на плочките, а където това не е възможно, специален флекс.
  • Когато стените са налепени с плочки без първия ред, нашите специалисти преминават към облицоването на пода като започват от сифона. Вземат се четири плочки и се поставаят под наклон със сифона по средата.
  • На края се поставя и първия ред на плочките по стената.
  • Фугирането е важен завършващ процес. Нанасянето става със специална маламашка. Фугите се почистват добре с влажна гъба преди да са засъхнали, за да се оформят.
  • Преди да си тръгнем, ние ще ви покажем крайния резултат от нашата работа. Но преди това всичко ще бъде почистено и целия боклук от нашата дейност ще бъде изнесен от вашето жилище.

Обадете Ни се Още Днес!

Добре изглеждащата баня няма да е само блян! Звъннете на ☎ 0898 39 40 15 и бъдете сигурни, че ние ще се погрижим вие да се радвате на добре налепен фаянс във вашия дом. Колкото по-скоро ни се обадите, толкова по-бързо ние ще можем да започнем с лепенето на плочки във вашия дом.

За контакти с Ремонта.БГ

Напишете символите от снимката по-долу

 

Клиентите за нас

5/5

Много съм доволен от ремонта, който ми направиха! Вече съм спокоен, защото знам, че когато ми е необходим екип, който да извърши ремонт или боядисване на среща имам Remonta.bg!
Благодаря ви!

Услуги:
5/5

Бихме искали да Ви благодарим за изключителния професионализъм с който наскоро приключихте проекта, разположен в гр. София. Проектът включваше много интензивен график свързан с ремонти, изграждане на ел. инсталации, лепене на гипсокартон, лепене на плочки и боядисване, но въпреки това Вие го завършихте на време! Ние със сигурност ще използваме Вашите професионални услуги отново!

Услуги:
5/5

Препоръчвам на всеки, който иска да извърши външни ремонти да избере Remonta.bg. Аз изживях една прекрасна емоция след като видях как е направена външната изолация и мазилка и след това облицовката с камък. Благодаря ви!

Услуги:
© Copyright 2018 Remonta.bg – СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ