fbpx

Remonta.bg Лепене на плочки на тераса, стена, под, баня, кухня от експерти с над 16г. опит! ХИТ цени в София за лепене на фаянс плочки ☎️0884 816 862 ! Обадете ни се, когато искате да налепите нови плочки във Вашия дом и ние Ви гарантираме, че ще останете доволни!

Лепене на плочки в София, Пазарджик и Пловдив

Всеки би се зарадвал да направи промяна в своето жилище, тъй като това ще донесе на него и семейството му положителни емоции и заряд от хубаво настроение. Но какво е необходимо на направите, ако сте решили да освежите вида на банята и кухнята във дома ви? Един лесен и евтин на пръв поглед вариант е сами да си лепите плочките в банята. Колко ли пък да е трудно? Нима съседът не го направи миналото лято?

От опит можем да ви кажем, че тази стратегия само ще ви донесе главоболия и по-големи разходи в дългосрочен план. Не се подвеждайте по думите на съседа ви, а огледайте хубаво резултата от неговата работа – криви и чукнати плочки, неравни фуги… Искате ли и вашата баня да изглежда така? Сигурно не. Ето затова, ние сме правилните хора, които ще налепят плочките, в което помещение искате по конец и с дълга гаранция за качество!

Нашият Майсторски метод за лепене на плочки

Бързата работа е срам за майстора, гласи една народна поговорка. И ние сме напълно съгласни с нея! Именно затова, ние следваме стриктен и доказан процес при лепенето на плочки.

  • Нашият екип прави оглед на стените, които трябва да са идеално прави. Ако те не са равни се изравняват, но това трябва да стане предварително.
  • Лепенето на плочките започва от втория ред. Това се прави така, защото подът е най-често под наклон. Нашите добри майстори (плочкаджии) взимат разстоянието на една плочка от пода и подвеждат началото, обикаляйки цялата баня с мастари.
  • Ние винаги следим хоризонталната и вертикална нивелацията да е по конец. От опит знаем, че минимални отклонения водят до огромни разминавания в края.
  • Ние използваме професионални машина за рязане на плочките, а където това не е възможно, специален флекс.
  • Когато стените са налепени с плочки без първия ред, нашите специалисти преминават към облицоването на пода като започват от сифона. Вземат се четири плочки и се поставят под наклон със сифона по средата.
  • На края се поставя и първия ред на плочките по стената.
  • Фугирането е важен завършващ процес. Нанасянето става със специална маламашка. Фугите се почистват добре с влажна гъба преди да са засъхнали, за да се оформят.
  • Преди да си тръгнем, ние ще ви покажем крайния резултат от нашата работа. Но преди това всичко ще бъде почистено и целия боклук от нашата дейност ще бъде изнесен от вашето жилище.

Обадете ни се още днес!

Добре изглеждащата баня няма да е само блян! Звъннете на ☎️0884 816 862 и бъдете сигурни, че ние ще се погрижим вие да се радвате на добре налепен фаянс във вашия дом. Колкото по-скоро ни се обадите, толкова по-бързо ние ще можем да започнем с лепенето на плочки във вашия дом.

☎️ 0884 816 862

С над 16 години опит и реален фокус върху удовлетвореността на клиентите.

Клиентите за нас

5/5

Много съм доволен от ремонта, който ми направиха! Вече съм спокоен, защото знам, че когато ми е необходим екип, който да извърши ремонт или боядисване на среща имам Remonta.bg!
Благодаря ви!

04.03.2014г. Услуги: Ремонти, боядисване, гипсокартон
Ивайло Георгиев
5/5

Бихме искали да Ви благодарим за изключителния професионализъм с който наскоро приключихте проекта, разположен в гр. София. Проектът включваше много интензивен график свързан с ремонти, изграждане на ел. инсталации, лепене на гипсокартон, лепене на плочки и боядисване, но въпреки това Вие го завършихте на време! Ние със сигурност ще използваме Вашите професионални услуги отново!

07.05.2016г. Услуги: Вътрешни ремонти - ел. инсталации, лепене на гипсокартон и плочки
Людмил Иванов
5/5

Препоръчвам на всеки, който иска да извърши външни ремонти да избере Remonta.bg. Аз изживях една прекрасна емоция след като видях как е направена външната изолация и мазилка и след това облицовката с камък. Благодаря ви!

02.06.2015г. Услуги: Външни ремонти, външна изолация, мазилка и облицовката с камък
Елена Миладинова
© Copyright 2014 - 2024 Remonta.bg – СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ, БОЯДИСВАНЕ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ