Трябва Ви надежден и опитен електротехник в София? Вие правите ремонт или ви предстои такъв и искате да подмените изцяло старата ел. инсталация? Значи сте попаднали на правилното място. Ние от Ремонта БГще ви предложим всичко, от което се нуждаете свързано с електро услуги в София на цени, които трудно бихте намерили на друго място. Обадете ни се днес на 0898 39 40 15 !

Квалифицирани Електротехници В София

Всички електротехници на Ремонта БГ са способни да ремонтират както нови, така и стари ел.инсталации, ремонтират и подменят на електротабла, и да изграждат стълбищно и жилищно осветление и др. Всеки един от опитните специалисти на Ремонта БГ притежава професионални квалификации за правоспособност за работа с електричество и има необходимия практически опит.

Когато ни се обадите да извършим електро услуга във вашият дом, Вие ще бъдете спокойни, че ние ще си свършим работат бързо и качествено, без да вдигаме излишен шум и прах. Нашите електротехници ще почистят и изнесат отпадъците, след приключване на работата. Вложените от нас средства, опит и труд ще са гаранция за услугата и нейния дълъг експлоатационен живот. Ако нещо Ви притеснява, не се колебайте да го споделите с нас на момента!

Електро Услуги За Цяла София

Ремонта БГви предлага широка гама от електро услуги за вашия дом, офис или промишлена сграда. Ние може както да ремонтираме вече съществуваща ел. инсталация, така и да изградим напълно нова. За това, когато дойде моментът да планирате ремонт или изграждане на електро инсталация, се обърнете към нас. По долу ще може да намерите част от най-търсените от нашите клиенти електро услуги в София:

  • изграждане и монтаж на електрически инсталации в промишлени, административни и битови сгради
  • монтаж, демонтаж, ремонт и преместване на табла, контакти, ключове, осветителни тела
  • изграждане на осветителни системи – външно, вътрешно, стълбищно, рекламно, аварийно осветление
  • ремонт и монтаж на стълбищно осветление
  • ремонт и монтаж на домофонни системи
  • монтаж на защити от пренапрежения – 380/220 V, табла , защити от пренапрежение, заземяване, защита от високо напрежение, защита на офис-оборудване и битови ел.уреди

Нашият екип от опитни и висококвалифицирани електротехници в София са едни от най-търсените и уважаваните в града. Вие може да очаквате вежливо отношение, бърза реакция и качествено изпълнение на достъпни и разумни цени.

Свържете се с Нас Днес!

Обадете ни се веднага на 0898 39 40 15 и остаавете всичките си електро грижи в ръцете на опитните ни електротехнци. Ние ви гарантираме качествено изпълнение с материали от водещи производители в бранша.

За контакти с Ремонта.БГ

Напишете символите от снимката по-долу
 

Клиентите за нас

5/5

Много съм доволен от ремонта, който ми направиха! Вече съм спокоен, защото знам, че когато ми е необходим екип, който да извърши ремонт или боядисване на среща имам Remonta.bg!
Благодаря ви!

Услуги:
5/5

Бихме искали да Ви благодарим за изключителния професионализъм с който наскоро приключихте проекта, разположен в гр. София. Проектът включваше много интензивен график свързан с ремонти, изграждане на ел. инсталации, лепене на гипсокартон, лепене на плочки и боядисване, но въпреки това Вие го завършихте на време! Ние със сигурност ще използваме Вашите професионални услуги отново!

Услуги:
5/5

Препоръчвам на всеки, който иска да извърши външни ремонти да избере Remonta.bg. Аз изживях една прекрасна емоция след като видях как е направена външната изолация и мазилка и след това облицовката с камък. Благодаря ви!

Услуги:
© Copyright 2018 Remonta.bg – СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ