fbpx
4.85 / 5
Брой гласа - 593

Трябва Ви надежден и опитен ел. техник в София? Искате да подмените изцяло старата ел. инсталация? Значи сте попаднали на правилното място. Remonta.bg – Фирма за качествени електро услуги в София на ХИТ цени! Ел. услуги по домовете от електротехник с 13г опит. Обадете се днес ☎️0884 816 862 !


Квалифицирани Електротехници в София

Всички електротехници на Ремонта БГ са способни да ремонтират както нови, така и стари ел. инсталации, ремонтират и подменят електротабла, и да изграждат стълбищно и жилищно осветление и др. Всеки един от опитните специалисти на Ремонта БГ притежава професионални квалификации за правоспособност за работа с електричество и има необходимия практически опит. Обадете се сега на ☎️0884 816 862 и поръчайте бързо и лесно на изгодни цени.

Когато ни се обадите да извършим електро услуга във вашия дом, Вие ще бъдете спокойни, че ние ще си свършим работата бързо и качествено, без да вдигаме излишен шум и прах. Нашите електротехници ще почистят и изнесат отпадъците, след приключване на работата. Вложените от нас средства, опит и труд ще са гаранция за услугата и нейният дълъг експлоатационен живот. Ако нещо Ви притеснява, не се колебайте да го споделите с нас на момента!

Електро услуги за цяла София

Ремонта БГ Ви предлага широка гама от електро услуги за вашия дом, офис или промишлена сграда. Ние можем да ремонтираме както вече съществуваща ел. инсталация, така и да изградим напълно нови такива. За това, когато дойде моментът да планирате ремонт или изграждане на електро инсталация, се обърнете към нас. По долу ще може да намерите част от най-търсените от нашите клиенти електро услуги в София:

  • изграждане и монтаж на електрически инсталации в промишлени, административни и битови сгради
  • монтаж, демонтаж, ремонт и преместване на табла, контакти, ключове, осветителни тела
  • изграждане на осветителни системи – външно, вътрешно, стълбищно, рекламно, аварийно осветление
  • ремонт и монтаж на стълбищно осветление
  • ремонт и монтаж на домофонни системи
  • монтаж на защити от пренапрежения – 380/220 V, табла , защити от пренапрежение, заземяване, защита от високо напрежение, защита на офис-оборудване и битови ел. уреди

Нашият екип от опитни и висококвалифицирани електротехници в София са едни от най-търсените и уважаваните в града. Вие може да очаквате вежливо отношение, бърза реакция и качествено изпълнение на достъпни и разумни цени.

Свържете се с нас днес!

Обадете ни се веднага на ☎️0884 816 862 и оставете всичките си електро грижи в ръцете на опитните ни електротехници. Ние ви гарантираме качествено изпълнение с материали от водещи производители в бранша.

☎️ 0884 816 862

С над 16 години опит и реален фокус върху удовлетвореността на клиентите.

Клиентите за нас

5/5

Много съм доволен от ремонта, който ми направиха! Вече съм спокоен, защото знам, че когато ми е необходим екип, който да извърши ремонт или боядисване на среща имам Remonta.bg!
Благодаря ви!

04.03.2014г. Услуги: Ремонти, боядисване, гипсокартон
Ивайло Георгиев
5/5

Бихме искали да Ви благодарим за изключителния професионализъм с който наскоро приключихте проекта, разположен в гр. София. Проектът включваше много интензивен график свързан с ремонти, изграждане на ел. инсталации, лепене на гипсокартон, лепене на плочки и боядисване, но въпреки това Вие го завършихте на време! Ние със сигурност ще използваме Вашите професионални услуги отново!

07.05.2016г. Услуги: Вътрешни ремонти - ел. инсталации, лепене на гипсокартон и плочки
Людмил Иванов
5/5

Препоръчвам на всеки, който иска да извърши външни ремонти да избере Remonta.bg. Аз изживях една прекрасна емоция след като видях как е направена външната изолация и мазилка и след това облицовката с камък. Благодаря ви!

02.06.2015г. Услуги: Външни ремонти, външна изолация, мазилка и облицовката с камък
Елена Миладинова
© Copyright 2014 - 2024 Remonta.bg – СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ, БОЯДИСВАНЕ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ