4.95 / 5
Брой гласа - 297

Трябва Ви надежден и опитен електротехник в София, Пазарджик и Пловдив? Вие правите ремонт или ви предстои такъв и искате да подмените изцяло старата ел. инсталация? Значи сте попаднали на правилното място. Ние от Ремонта БГще ви предложим всичко, от което се нуждаете свързано с електро услуги в София, Пазарджик и Пловдив на цени, които трудно бихте намерили на друго място. Обадете ни се днес на ☎ 0898 39 40 15 !

Квалифицирани Електротехници В София, Пазарджик и Пловдив

Всички електротехници на Ремонта БГ са способни да ремонтират както нови, така и стари ел.инсталации, ремонтират и подменят на електротабла, и да изграждат стълбищно и жилищно осветление и др. Всеки един от опитните специалисти на Ремонта БГ притежава професионални квалификации за правоспособност за работа с електричество и има необходимия практически опит.

Когато ни се обадите да извършим електро услуга във вашият дом, Вие ще бъдете спокойни, че ние ще си свършим работат бързо и качествено, без да вдигаме излишен шум и прах. Нашите електротехници ще почистят и изнесат отпадъците, след приключване на работата. Вложените от нас средства, опит и труд ще са гаранция за услугата и нейния дълъг експлоатационен живот. Ако нещо Ви притеснява, не се колебайте да го споделите с нас на момента!

Електро Услуги За Цяла София, Пазарджик и Пловдив

Ремонта БГви предлага широка гама от електро услуги за вашия дом, офис или промишлена сграда. Ние може както да ремонтираме вече съществуваща ел. инсталация, така и да изградим напълно нова. За това, когато дойде моментът да планирате ремонт или изграждане на електро инсталация, се обърнете към нас. По долу ще може да намерите част от най-търсените от нашите клиенти електро услуги в София, Пазарджик и Пловдив:

  • изграждане и монтаж на електрически инсталации в промишлени, административни и битови сгради
  • монтаж, демонтаж, ремонт и преместване на табла, контакти, ключове, осветителни тела
  • изграждане на осветителни системи – външно, вътрешно, стълбищно, рекламно, аварийно осветление
  • ремонт и монтаж на стълбищно осветление
  • ремонт и монтаж на домофонни системи
  • монтаж на защити от пренапрежения – 380/220 V, табла , защити от пренапрежение, заземяване, защита от високо напрежение, защита на офис-оборудване и битови ел.уреди

Нашият екип от опитни и висококвалифицирани електротехници в София, Пазарджик и Пловдив са едни от най-търсените и уважаваните в града. Вие може да очаквате вежливо отношение, бърза реакция и качествено изпълнение на достъпни и разумни цени.

Свържете се с Нас Днес!

Обадете ни се веднага на ☎ 0898 39 40 15 и остаавете всичките си електро грижи в ръцете на опитните ни електротехнци. Ние ви гарантираме качествено изпълнение с материали от водещи производители в бранша.

За контакти с Ремонта.БГ

Напишете символите от снимката по-долу

 

Клиентите за нас

5/5

Много съм доволен от ремонта, който ми направиха! Вече съм спокоен, защото знам, че когато ми е необходим екип, който да извърши ремонт или боядисване на среща имам Remonta.bg!
Благодаря ви!

Услуги:
5/5

Бихме искали да Ви благодарим за изключителния професионализъм с който наскоро приключихте проекта, разположен в гр. София. Проектът включваше много интензивен график свързан с ремонти, изграждане на ел. инсталации, лепене на гипсокартон, лепене на плочки и боядисване, но въпреки това Вие го завършихте на време! Ние със сигурност ще използваме Вашите професионални услуги отново!

Услуги:
5/5

Препоръчвам на всеки, който иска да извърши външни ремонти да избере Remonta.bg. Аз изживях една прекрасна емоция след като видях как е направена външната изолация и мазилка и след това облицовката с камък. Благодаря ви!

Услуги:
© Copyright 2018 Remonta.bg – СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ