fbpx
4.85 / 5
Брой гласа - 593

Ако не сте почитатели на сивото и скучното, значи сте попаднали на правилното място! Ние, от Ремонта БГ, ще направим фасада на вашия дом отново да привлича погледите на минувачи, гости и съседи. С изключителния и богат асортимент от фасадни мазилки, който предлагаме в София, Пловдив, Пазарджик, Варна и Бургас на изгодни цени в диапазона 29-43лв/ кв.м., като Вие ще може да изберете цвят и структура по ваш вкус и преценка. Не се колебайте, а ни звъннете днес на ☎️0898394015.

С грижа за Вашия дом и фасадна мазилка

Поддържаният и естетичен вид на вашият дом и устойчивостта му на различни атмосферни влияния се дължи на добре поставената външна мазилка. А когато става на въпрос за полагане на външни мазилки и цени, няма да намерите по-добро и изгодно предложение от нашето. Ремонта БГ разполага с екип от превъзходни специалисти, които имат необходимата техническа подготовка и знания. С нас вашия дом ще изглежда по-добре от всякога!

Богат Асортимент и Цветове На Минерални Мазилки

Ние Ви предлагаме богат избор на цветове, които са съобразени с вашите изисквания и вкусове. В случай, че се затруднявате при избора, ние разполагаме с опитен дизайнер за консултации относно какъв на цвят и вид декоративна мазилка ще е най-подходяща за дома ви.

Ние работим с всякакъв вид декоративна мазилка. Тук може да се запознаете с най-популярните фасадни мазилки сред нашите клиенти:

  • Полимерни Мазилки се характеризират с много висока еластичност. Това води до намаляване от вероятността да се образуват пукнатини по фасадата. Полимерните мазилки притежават много добри водоотблъскващи качества, но имат слаба паропропускливост. Подходящи са за райони с различни температурни амплитуди.
  • Силикатни Мазилки – тази група мазилки имат висока издръжливост на механични натоварвания. Силикатните мазилки са дълготрайни и запазват качествата си във времето. Основно им предимство е че, съхнат от основата към повърхността, което позволява по-лесна им обработка.
  • Силиконови Мазилки са чудесно решение за София, Пазарджик и Пловдив, тъй като те не задържат прах и не позволяват на мръсотията от града да проникне в дълбочина. Имат изключителна паропропускливост и водоотблъскване. Силиконовите мазилки са устойчиви на всякакви атмосферни условия. Перфектен избор фасадна мазилка в зони с високо ниво на замърсяване или пък с повишена влажност на въздуха.
  • Силикон-Акрилни Мазилки – Притежават добри паропропускливи свойства , добро водоотблъскване и висока механична здравина. Този вид външна мазилка съчетава част от качествата на полимерните и силиконовите мазилки.
  • Сухи Минерални Мазилки – основно предимство на сухите минерални мазилки е, че са естествени екологични продукти. Те притежават най-добра паропропускливост от останалите видове мазилки, но имат по-кратко отворено време и по-слабо водоотблъскване. Само при нас цената на минералната мазилка е толкова достъпна!

Защо “Ремонта БГ

Защото каквото го правим, правим го добре с цвят и стил. Обадете се днес на ☎️0898394015 и още утре може да изненадате семейството си с нов, атрактивен външен вид на дома ви. Нашите цени за външни / фасадни мазилки в София, Пазарджик и Пловдив са без конкуренция, а качеството е гарантирано от нас и от производителя!

☎️ 0898 39 40 15

С над 16 години опит и реален фокус върху удовлетвореността на клиентите.

Клиентите за нас

5/5

Много съм доволен от ремонта, който ми направиха! Вече съм спокоен, защото знам, че когато ми е необходим екип, който да извърши ремонт или боядисване на среща имам Remonta.bg!
Благодаря ви!

04.03.2014г. Услуги: Ремонти, боядисване, гипсокартон
Ивайло Георгиев
5/5

Бихме искали да Ви благодарим за изключителния професионализъм с който наскоро приключихте проекта, разположен в гр. София. Проектът включваше много интензивен график свързан с ремонти, изграждане на ел. инсталации, лепене на гипсокартон, лепене на плочки и боядисване, но въпреки това Вие го завършихте на време! Ние със сигурност ще използваме Вашите професионални услуги отново!

07.05.2016г. Услуги: Вътрешни ремонти - ел. инсталации, лепене на гипсокартон и плочки
Людмил Иванов
5/5

Препоръчвам на всеки, който иска да извърши външни ремонти да избере Remonta.bg. Аз изживях една прекрасна емоция след като видях как е направена външната изолация и мазилка и след това облицовката с камък. Благодаря ви!

02.06.2015г. Услуги: Външни ремонти, външна изолация, мазилка и облицовката с камък
Елена Миладинова
© Copyright 2014 - 2024 Remonta.bg – СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ, БОЯДИСВАНЕ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ